Суспільство

У житомирській поліції розповіли про стан підлітка, який отримав опіки після фотографування на залізничному мосту

22 August 2019, 11:21

15-річний малинчанин, який 10 серпня отримав 70% опіків тіла через ураження струмом на залізничному мосту, нині перебуває в опіковому центрі Житомирської обласної лікарні.

Про це у коментарі Житомир.info 22 серпня повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

«Нині хлопець в Житомирі, в опіковому центрі. Лікарі роблять усе можливе для його одужання: пересадку шкіри, переливання крові тощо», – розповіли у поліції.

Також у відділі комунікації уточнили інформацію стосовно обставин травмування на залізничних коліях 12-річної житомирянки. З’ясувалося, що дитина, рятуючи пса від зустрічного потяга, впала, в результаті чого і отримала травми.

Нагадаємо, вранці 21 серпня 2019 року в районі Станишівської лікарні у Житомирі 12-річна дівчинка отримала травми на залізничних коліях, рятуючи собаку від зустрічного потяга.

Як повідомляв Житомир.info, 10 серпня 2019 року в місті Малин Житомирської області 15-річний хлопець виліз на залізничний міст, аби сфотографуватися, а повертаючись назад – зачепив високовольтну лінію та отримав ураження струмом. Медики діагностували у хлопця електротравму та опіки близько 70% поверхні тіла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опіковий центр лікарня опік електрострум  
Матеріали по темі