Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області юнак на Mitsubishi пробив відбійник і вилетів у кювет, травмувалися двоє дорослих і дитина

22 August 2019, 13:36

На трасі у Новоград-Волинському районі Житомирської області іномарка проломила колесовідбійник та з’їхала в кювет. Троє людей, що їхали в автівці, отримали травми.

Про це 22 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 серпня близько 7:45 на трасі Київ – Чоп між селами Кушове та Перемога Новоград-Волинського району.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Mitsubishi Outlander, 19-річний житель Вінницької області, рухаючись у напрямку міста Рівного, на 225 кілометрі траси Київ – Чоп не впорався з керуванням та зіштовхнувся з відбійником, після чого з’їхав у кювет», – інформують у поліції.

У результаті ДТП парубок отримав чисельні тілесні ушкодження та у стані травматичного шоку був госпіталізований до Новоград-Волинської лікарні.

Крім водія постраждали також двоє пасажирів: 48-річний та 12-річний односельчани хлопця. Дитину із травмами ушпиталили до лікарні, чоловікові ж надали медичну допомогу на місці події без подальшої госпіталізації.

Нині триває встановлення всіх обставин ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв Житомир.info, 6 серпня 2019 року на 94 км автошляху Київ – Чоп, неподалік с. Царівка Коростишівського району Житомирської області, автомобіль Hyundai зіткнувся з колесовідбійником. Травмованого 27-річного водія госпіталізували до реанімації Коростишівської райлікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі