Місто

​На території ТОВ «ЖКК» підняли найбільший прапор у Житомирі

23 August 2019, 11:54

Найбільший у Житомирі прапор України замайорів на підприємстві «Житомирський картонний комбінат». 22 серпня, напередодні Дня прапору та Дня Незалежності України, працівники установи блакитно-жовтий стяг на території підприємства.

За словами заступника комерційного директора, державний прапор буде піднімати патріотичний настрій на підприємстві, а завдяки масштабності його буде добре видно.


«Цей прапор 5 на 3 метри, досить великий, один із найбільших прапорів у Житомирі. Давно планували його повісити, ще з минулого року. Випробовували конструкцію та очікували моменту. Щоб була погода та значущий день для комбінату та для України. Зважаючи на те, що підприємство зростає, хотілося зробити великий прапор, щоб повісити на нашу конструкцію, яка дісталася нам у спадок. І ми знайшли такий підхід, як її влучно використовувати, щоб здалеку було видно прапор»,- говорить Андрій Голяк.

Також у церемонії підняття прапору взяли участь представники волонтерського та ветеранського руху та школярі школи №33. Волонтери зазначили: те, що найбільший прапор міста висить саме тут, є доречним, адже підприємство постійно допомагає воїнам на Сході країни. Житомирська волонтерка Юлія Толмачова розповіла, що такий захід виховує патріотизм у дітях.

«По-перше, ми повинні виховувати в дітях патріотизм та показувати, якою ціною все це дається. У нас у країні п'ять з половиною років йде війна, і діти мають знати, якою ціною дається незалежність нашої країни. Більше ніж 13 тисяч загиблих бійців, завдяки яким ми можемо вільно ходити тут і діти можуть відвідувати такі свята»,- говорить Юлія Толмачова.

Школа № 33 знаходиться під особливою опікою ТОВ «Житомирський картонний комбінат». Учні школи поділись своєю думкою, чим для них є прапор України.

«Для мене прапор символізує боротьбу та любов», - говорить Вероніка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прапор ЖКК  
Матеріали по темі