Місто

У сквері на Лятошинського в Житомирі зламали лавку-«шезлонг»

26 August 2019, 15:28

У житомирському сквері на перетині вулиць Лятошинського і Небесної сотні зламали одномісну лавку.

Світлини з поламаною лавкою по обіді 26 серпня почали поширювати користувачі соцмережі.

«Новий сквер на вул. Небесної сотні. Процес пішов... Це ж яку шалену силу треба було докласти, щоб зламати лавку. І друга поруч теж на межі», – йдеться у дописі Elena Besiadovska, проілюстрованому відповідними знімками.

Дехто з містян висловлює готовність вчинити самосуд.

«Шановні житомиряни, якщо комусь, щось відомо про авторів цього вчинку, прошу повідомити, маю непереборне бажання зламати їм руки», – обурюється користувач Mostipaka Iliya.

Хоча у коментарях дехто припускає, що причиною псування лавки стала не цілеспрямована на це дія, а погана якість металевого каркасу. Люди помітили, що частина металу в місці злому вже ржава, а це, мовляв, свідчить про те, що ламатися лавка почала ще раніше (фото 3).

Станом на 14.45 год. 26 серпня Житомир.info не вдалося отримати коментар у в. о. директора КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради Олександра Волокіти стосовно псування лавки.

Нагадаємо, ввечері 30 травня 2019 року зняли будівельний паркан на перетині вулиць Лятошинського і Небесної сотні в Житомирі, і городяни побачили оновлений та осучаснений сквер.

А 8 червня офіційно відкрили осучаснений сквер.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкція скверу вартувала державному бюджету 5,5 млн грн, гроші були виділені за сприяння нардепа Вадима Кривенка. Роботи виконувало ТОВ «АртХаус», яке виграло тендер на 4 млн 937 тис. грн. Яким був дизайн-рішення скверу на Лятошинського, дивіться тут. 23 квітня 2019 сквер на Лятошинського тестували на доступність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер Волокіта лавка  
Матеріали по темі