Місто

У Житомирі розпочинається реконструкція скверу на Лятошинського: демонтують лавки та зріжуть засохлі дерева

24 July 2018, 11:20

На Лятошинського у Житомирі розпочинають роботи з реконструкції скверу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав головний архітектор Житомира Юрій Безбородов.

«Розпочинаємо роботи з реконструкції скверу. Повинні встигнути до жовтня, якщо зливи не змиють», - написав Юрій Безбородов.

У коментарі Житомир.info головний архітектор Житомира розповів про те, що реконструкція скверу розпочнеться з демонтажу лавок та рекламних конструкцій.

«Реконструкція починається з демонтажу – лавки, урни для сміття, тимчасові споруди, рекламні конструкції, навіть телефонна будка. Буде зламане старе асфальтове покриття, зрізані засохлі та деформовані дерева, встановлено паркан по периметру з паспортом об'єкту», - розповів Юрій Безбородов.

На сайті ProZorro зазначається, що переможцем торгів є ТОВ «АртХаус», тендерна пропозиція – 4 937 722,00.

Нагадаємо, 18 липня на засіданні члени виконавчого комітету вирішили дати згоду на демонтаж кіосків м’ясокомбінату та фірми «Руден» на розі вулиць Лятошинського-Небесної сотні через реконструкцію скверу.

11 липня на сайті ProZorro зазначалася інформація про те, що під час торгів найдешевша пропозиція щодо реконструкції скверу поблизу Житнього ринку в Житомирі була відхилена.

Як повідомляв Житомир.info, сквер на Лятошинського має бути сучасним, зеленим, з світлодіодним освітленням, зручними лавками та столами для шахів. Проект реконструкції скверу затвердили на червневому виконкомі цього року. Спонсором реконструкції є нардеп Вадим Кривенко.

Фірма «АртХаус» з 2013 року ремонтує центральний стадіон «Полісся» в Житомирі і принаймні двічі просила мільйонні доплати. У червні 2016 року фірмі «АртХаус» не вдалося виграти тендер на реконструкцію футбольного поля, у липні того ж року вона була учасницею тендеру з будівництва сміттєзвалища у Новограді-Волинському, але не виграла його. У серпні 2016 року виграла тендер на капітальний ремонт вулиці Михайлівської і в 2017 році перекладала плитку по гарантії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лятошинського сквер реконструкція Безбородов  
Матеріали по темі