Події

​У Києві житель Житомирської області з товаришем накинулись на патрульних, які приїхали на виклик

29 August 2019, 09:38

У столиці затримали молодиків, які нанесли тілесні ушкодження поліцейському при виконанні: ними виявились двоє 27-річних жителів Житомирської та Сумської областей.

Про це 28 серпня повідомила пресслужба поліції Києва.

«Двоє зловмисників побили патрульного, який прибув на виклик про порушення тиші. Потерпілого з травмою голови доставили у лікарню. Зловмисникам оголошено про підозру», - йдеться у повідомленні.

28 серпня близько третьої години ночі до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про порушення тиші. По прибуттю правоохоронці встановили, що у дворі на вулиці Шолом-Алейхема молодики напідпитку нецензурно лаються та поводять себе агресивно. Спроба патрульних заспокоїти дебоширів завершилася тим, що двоє чоловіків з кулаками накинулися на поліцейського, тож напарниця патрульного застосувала сльозогінний газ.

Другий екіпаж поліцейських швидко прибув на допомогу, затримав та доставив зловмисників у територіальне управління поліції для з’ясування всіх обставин події. Двох 27-річних уродженців Сумської та Житомирської областей затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до п’яти років позбавлення волі. Слідчі вийшли з клопотанням до суду про обрання правопорушникам міри запобіжного заходу – тримання під вартою», - повідомили правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, 28 грудня 2018 року сталася бійка в кафе по провулку Львівському в Житомирі: спершу молодик побив дівчину, а потім вдарив поліцейського, який прибув на виклик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дебош бійка поліцейський Київ  
Матеріали по темі