Влада

Звільнений начальник ГУНП в Житомирській області Печененко працюватиме в центральному апараті Нацполіції України

29 August 2019, 10:04

Двом з чотирьох звільнених керівників обласних управлінь Нацполіції вже знайшли інші посади в правоохоронних органах. Екскерівник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко працюватиме в центральному апараті Нацполіції України.

Про це 28 серпня повідомила пресслужба Національної поліції України.

«Начальники чотирьох обласних главків поліції звільнені з посад. Таке рішення прийнято керівництвом Нацполіції відповідно до висновків розширеного засідання колегії МВС України, що відбулося в п’ятницю 23 серпня.В рамках засідання керівництвом МВС і Національної поліції було прийнято рішення про звільнення з посад керівників головних управлінь у Закарпатській, Львівській, Житомирській і Запорізькій областях», - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі Нацполіції додали, що на даний час двом з чотирьох екс-начальників обласних главків уже запропоновано нові посади.

«Колишнього керівника Головного управління Нацполіції у Львівській області Валерія Середу призначено начальником Департаменту забезпечення діяльності Голови Національної поліції України. Колишнього начальника Головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслава Печененка призначено в центральний апарат Національної поліції України», - повідомили в пресслужбі Нацполіції.

Наразі ще вирішується питання подальшого проходження служби колишніми начальниками головних управлінь Нацполіції в Запорізькій і Закарпатській областях.

Нагадаємо, 23 серпня під час колегії МВС щодо діяльності правоохоронних органів Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив керівнику Національної поліції Сергію Князєву до кінця цього ж дня звільнити керівників чотирьох головних управлінь Нацполіції і подати пропозиції щодо нових кандидатур на ці посади. Мова йшла про керівників ГУНП в Львівській, Закарпатській, Запорізькій та Житомирській областях.

28 серпня начальник поліції Житомирської області Вячеслав Печененко опублікував у соцмережі «прощальний» допис.

Як повідомляв Житомир.info, Вячеслав Печененко очолював головне управління Національної поліції в Житомирській області з 24 травня 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко Нацполіція ГУНП звільнення посада  
Матеріали по темі