Події

​У Бердичівському районі перекинулося авто з людьми, а легковик в’їхав в автобус, що стояв на узбіччі

30 August 2019, 12:38

У Бердичівському районі Житомирської області у ніч на 30 серпня внаслідок перекидання автівки постраждало троє людей, а водій легковика Saab травмувався, в’їхавши в автобус на узбіччі.

Про це 30 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

ДТП з перекиданням трапилась близько півночі 29 серпня на автодорозі Бердичів — Хмільник.

«Попередньо встановлено, що близько 23.40 на дорозі між селами Райгородок та Андріяшівка водій автомобіля ВАЗ 21121, 37-річний житель району, рухаючись убік Бердичева, на заокругленій ділянці дороги не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. Унаслідок вказаної пригоди медична допомога знадобилась керманичу і двом його пасажиркам - 20-ти та 27-річним жителькам Вінниччини», - інформує поліція.

Зіткнення легковика з автобусом ЛАЗ трапилося в ніч на 30 серпня на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

«Попередньо встановлено, що близько 3 ночі між селами Рея та Осикове водій автомобіля Saab, 32-річний житель Вінницької області, рухаючись убік Бердичева, на неосвітленій ділянці дороги здійснив зіткнення з автобусом ЛАЗ, який стояв на узбіччі. На момент ДТП в автобусі пасажирів не було. Водій легковика отримав травми і звернувся за допомогою медиків», - йдеться у повідомленні.

Обставини обох автопригод з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування.

Правоохоронці наголошують водіям на дотриманні заходів безпеки під час руху автодорогами уночі. Такі поїздки вимагають від керманичів підвищеної уваги, обережності та постійного контролю за швидкістю руху.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 23 серпня 2019 року на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула людина. Родичі збитого чоловіка звернулися до редакції Житомир.info з проханням розмістити інформацію щодо пошуку свідків даної події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп автобус легковик перекидання  
Матеріали по темі