Події

​У райцентрі Житомирської області мотоцикл на швидкості врізався в стовп: двоє чоловіків потрапили до реанімації

3 September 2019, 10:39

У Баранівці 29-річний водій мотоцикла Honda не впорався з керуванням і врізався в електроопору. В наслідок аварії мотоцикліст і його пасажир отримали тяжкі травми та були доставлені до реанімації.

Про це 3 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 17 години 2 вересня водій мотоцикла «Хонда», 29-річний житель м. Баранівки, рухаючись по вул. Некрасова у райцентрі, не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну опору лінії електропередач. Внаслідок ДТП мотоцикліст і його 29-річний пасажир з тяжкими травмами госпіталізовані до реанімаційного відділення лікарні», - повідомили в поліції.

Того ж дня, за інформацією пресслужби ГУНП в області, близько 21.30 до поліції Коростенського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у с. Горщику.

«За попередніми відомостями, 22-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «БМВ» і рухаючись по центральній вулиці, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя і зіткнувся з електроопорою, після чого злетів у кювет. У результаті керманич отримав тілесні ушкодження, з якими його було доставлено до медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці додають, що в обох випадках ймовірною причиною дорожніх пригод могло бути ігнорування безпечної швидкості руху.

«Усі обставини за обома фактами поліцейські з’ясовують у рамках розпочатих досудових розслідувань. Водночас правоохоронці звертаються до водіїв, закликаючи до безумовного дотримання Правил дорожнього руху та швидкісних режимів. Подбайте, щоб швидкість руху вашого автомобіля чи двоколісника була безпечною, аби ви мали змогу повсякчас контролювати транспортний засіб і вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки», - поінформували в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Зарічани Житомирського району 2-річна дівчинка потрапила під колеса автівки, а в Новій Боровій Хорошівського району «Таврія» збила школярку-велосипедистку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл  
Матеріали по темі