Події

До реанімації потрапила мати трьох дітей з передмістя Житомира, яку побив колишній співмешканець

4 September 2019, 10:33

До реанімації Центральної районної лікарні Житомирського району потрапила 31-річна жінка з села Барашівка, яку побив колишній співмешканець.

Про це 3 вересня Житомир.info повідомила мати постраждалої.

«У ніч на суботу, близько 3-ї години 31 серпня, мою дочку дуже побили. Зараз вона у реанімації в тяжкому стані. На печінці робили операцію, ніс перебитий, ребра побиті, струс мозку, вся синя. Лікуємо, робимо все необхідне. В неї троє маленьких діток, врятувати треба. Цей чоловік, що її побив, колись вкрав у нас ноутбук, у нього було два роки умовно. А загалом п’ять років переслідує мою дочку, бив і раніше. А цього разу прийшов уночі, постукав, вона вийшла, і таке сталося. Незважаючи на це, він досі собі ходить, у поліції кажуть, що розшукують його», – розповіла мати травмованої жінки Галина.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info повідомили, що за фактом побиття молодої жінки відкрите кримінальне провадження.

«Було відповідне повідомлення від жительки с. Барашівки Житомирського району. Воно належним чином зареєстроване. За фактом спричинення її доньці, 1987 року народження, колишнім співмешканцем тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження. Триває досудове розслідування, у рамках якого встановлюються усі обставини», – поінформували у поліції.

У відділі комунікації також підтвердили, що раніше стосовного чоловіка, на якого вказує заявниця, було відкрите кримінальне провадження через крадіжку комп’ютерної техніки (за статтею 185 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2019 року в місті Коростень Житомирської області 32-річний чоловік до смерті побив дружину, а потім застрелився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття сімейне насильство насильство Барашівка  
Матеріали по темі