Місто

Команда Житомирського картонного комбінату, яка вперше побіжить на Космомарафоні, продемонструвала, як готується до забігів

4 September 2019, 15:19

Команда Житомирського картонного комбінату вперше приєднається до командних забігів в Космічному напівмарафоні, який відбудеться вже у цю неділю, 8 вересня. Бігтиме колектив комбінату на двох дистанціях – 1 км та 5 км. Аби досягти успіху та показати відмінні результати, команда ЖКК кілька місяців проводить спортивні тренування та влаштовує різні активності.

«На нашому комбінаті працює дуже багато спортивних та ініціативних людей, і ми дуже раді, що наше керівництво нас завжди підтримує. Цього року ми вперше будемо брати участь в Космічному напівмарафоні. Будемо бігти командні «п'ятірки» та командний кілометр», – розповідає менеджер з зовнішньоекономічної діяльності ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олена Кривошеєва.

«Ми вирішили підійти до марафону професійно, тому набрали у команду з 25-ти співробітників і почали тренуватися. Вважаю, що це і буде запорукою нашого успіху. В індивідуальному режимі кожен з наших учасників бігав. Ми навіть створили групу у Viber, яка була мотиватором для кожного, і де кожен ділився б своїми результатами», – каже заступник комерційного директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Андрій Голяк.


Тренує спортивну команду Житомирського картонного комбінату майстер спорту з триатлону, багаторазова чемпіонка України та призерка етапів кубку Європи Анна Абдулова.

«Я рада, що у нас побіжить така численна команда, майже 30 чоловік. Це не може мене, як тренера, не тішити. Також хочеться додати, що у керівництва комбінату є прагнення долучити співробітників до здорового способу життя, адже в Європі та у світі популярна тенденція залучення співробітників до спорту», – ділиться тренер Анна Абдулова.

Керівництво ЖКК розповідає, що подібні спортивні ініціативи піднімають корпоративний дух, тому не вперше долучаються до подібних спортивних змагань.

«Брати участь в Космічному напівмарафоні буду вперше, тому вирішив, що це гарна можливість для нашого колективу проявити силу волі, командний дух та показати, на що ми здатні. На Космомарафоні буде наш дебют, але ми вже брали участь у спортивних змаганнях та активностях. Це були змагання з пейнтболу, і минулого тижня наша команда брала участь у змаганнях з веслування на човнах-драконах», – каже комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.

Вболівати за команду на Космічний напівмарафон прийдуть не тільки співробітники ЖКК, а й рідні учасників забігів. Вони переконані: перемога обов'язково буде за колективом картонного комбінату!

«Буду підтримувати команду, адже для мене головне, щоб молодь займалась спортом. Наша команда, звичайно, досягне результатів, адже всі змагаються, щоб перемогти. А ми переможемо!», – каже мама однією з учасниць забігу Алла Абдулова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Космомарафон змагання ЖКК картонний комбінат  
Матеріали по темі