Місто

​Команда «‎ЖКК» ретельно готувалася до Космічного напівмарафону та ввійшла до списку лідерів

9 September 2019, 17:48

Команда Житомирського картонного комбінату вперше долучилася до Космічного напівмарафону. Працівники підприємства обрали дві дистанції - 1 км та 5 км. Загалом участь у забігу взяли 24 представники ЖКК.

Картонний комбінат підтримує культурні заходи у місті, а також спортивні захоплення своїх працівників. Саме тому цього року вирішили долучитися до напівмарафону. У команді ЖКК розповіли, що налаштовані перемагати.


«‎Беремо участь у дистанції 5 км. Беремо участь у забігу, бо це наше хобі, нам це подобається. Також ми підтримуємо підприємство, адже ми його любимо», - розповів учасник команди «‎ЖКК» Юрій.

Спільні перемоги та поразки допомагають згуртуватися колективу, запевняють працівники підприємства. Кажуть: участь у напівмарафоні - саме такий випадок.

«‎Зазвичай ми з колективом зустрічаємося лише на роботі, а сьогодні зовсім інша атмосфера, і це дійсно згуртовується колектив. Люди пізнаються зовсім в іншому вигляді, і це цікаво», - говорить учасниця команди «‎ЖКК» Олена.

Колектив Житомирського картонного комбінату до Космічного напівмарафону підійшов з усією відповідальністю. Для того, щоб досягти успіху, команда ЖКК разом з керівником Вадимом Ліскі кілька місяців тренувалася та влаштовувала різні активності. Професійні тренування для працівників підприємства проводила майстер спорту з триатлону, багаторазова чемпіонка України та призерка етапів кубку Європи Анна Абдулова.

Саме завдяки наполегливій праці над собою команда показала відмінні результати. «Командна П'ятірка» - 5 км найкращий результат показав Куниця Юрій, подолавши дистанцію за 20 хв. 33 секунд та посівши шосте місце у рейтингу.

Крім участі у напівмарафоні, Житомирський картонний комбінат долучився до організації дитячих зон. Протягом дня діти могли пограти з конструктором «Пагл», який створений з екологічних матеріалів та підходить дітям будь-якого віку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК забіг  
Матеріали по темі