Події

На Київському шосе в Житомирі – два зіткнення легковиків, а на Бориса Тена мікроавтобус в’їхав у будинок

10 September 2019, 09:44

Зранку 10 вересня в Житомирі трапилося кілька дорожньо-транспортних пригод: дві на Київському шосе й одна на перехресті Бориса Тена-Івана Мазепи.

Про це повідомляють користувачі соцмережі й читачі Житомир.info.

«На розі вулиць Бориса Тена Івана Мазепи аварія... Просто не вистачає слів щодо нашої "культури" поведінки за кермом. Щодня гинуть десятки, сотні людей... Це вже якесь національне лихо!», - обурюється користувач Jaroslav Voznij.

На знімках – мікроавтобус, який заїхав у стіну будинку на розі вулиць.

У патрульній поліції Житомирської області коментують: у цій автопригоді зіткнулися два автомобілі: ВАЗ та Mercedes Sprinter, потерпілих теж двоє. Виклик надійшов о 6.44, травмованих забрала «швидка». Попередньо причиною ДТП став рух на заборонений сигнал світлофора.

Ще дві ДТП трапилися на Київському шосе: одна – біля повороту на аеропорт (попередньо, джип і легковик), інша — біля нового світлофора на виїзді з Житомира, біля села Глибочиця. Зі слів читача Житомир.info Віталія, в останньому випадку зіткнулися дві ВАЗівки.

«Повідомлення про ДТП біля аеропорту надійшло о 8.03. Учасники — два автомобілі Renault: Duster і Megane. За попередніми даними, на світлофорі автомобіль Renault Duster в'їхав в авто Renault Megane», - повідомила Житомир.info старший інспектор управління патрульної поліції області Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, 9 вересня 2019 року на перехресті вулиць Великої Бердичівської і Довженка у Житомирі зіткнулися два автомобілі, однак до патрульної поліції виклик стосовно цієї ДТП не надходив.

Як повідомляв Житомир.info, 5 вересня 2019 року на в’їзді в село Тетерівка Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода: легковий автомобіль з’їхав з дороги і врізався у стовп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія перехрестя Київське шосе потерпілий  
Матеріали по темі