Місто

​На головній вулиці Житомира влаштували показ одягу від місцевих виробників у рамках Business Fashion Day

10 September 2019, 09:59

Вперше у Житомирі Business Fashion Day. На один день вулиця Михайлівська перетворилася на місце модного показу.

На головному подіумі міста моделі демонструють одяг створений житомирськими дизайнерами.

«Ми хочемо показати нашим мешканцям, що у нас дійсно є гарні, креативні модельєри та дизайнери. Цей захід присвячується дню підприємця»,- говорить представниця департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради Марина Білоус.

Зокрема на показі представили колекції: дитячий шкільний одяг, професійний одяг, повсякденний одяг для чоловіків та жінок, вечірні та весільні сукні. Організатори запевнили, житомирські дизайнери не гірші за столичних.


«У наш час потрібно розвивати естетику, показувати щось гарне людям. У нашому місті багато людей з творчим потенціалом. Тому з'явилася така ідея спільно з міською радою організувати захід, де можна популяризувати наших дизайнерів, виробників одягу, взуття та аксесуарів»,- говорить співорганізаторка директорка Prime Style event studio Юлія Поплавська.

Продемонструвати одяг від місцевого виробника наважилися моделі різного віку та з різним досвідом роботи на подіумі.

«Вперше беру участь у таких заходах. Хотілося спробувати щось нове. Сьогодні презентую шкільний костюм від Ost won»,- каже модель Ігор.

«Це стилізований український костюм. Вишивку, яку бачите на костюмі - це раритет. Сам костюм створений моєю мамою»,- говорить модель Мілена.

Відвідувачі модного показу запевнили, нашому місту потрібні такі заходи.

«Дуже добре, що Житомир не стоїть на місці, а розвивається»,- ділиться Настя.

Про важливість популяризації місцевих виробників та особливості власної колекції розповіла дизайнерка «Ost won».

«Потрібно популяризувати наших дизайнерів для того, аби піднімати економіку регіону. У нас є багато талановитих людей. Особливість нашої шкільної форми у тому, що вона зручна. Я роблю так, щоб річ була зручною для дитини»,- каже дизайнерка «Ost won» Наталія Кревська.

У рамках Business Fashion Day для відвідувачів показу влаштували майстер-клас по створенню Фешн образу від відомої Київської майстрині Олени Гладкової.

Захід був організований департаментом економічного розвитку Житомирської міської ради спільно з Prime Style event studio.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: показ дизайнер підприємець  
Матеріали по темі