Суспільство

​Мережа автозаправних станцій «PNP» розіграла серед клієнтів путівку до Єгипту та техніку для авто

10 September 2019, 10:33

Мережа автозаправних станцій «PNP» компанії «Полісся нафтопродукт» 8 вересня провела розіграш цінних призів серед своїх клієнтів. Учасники отримували різну техніку для автівок, починаючи від пилососів для салону до потужних акумуляторів. А найголовніший приз від АЗС «PNP» - путівка на двох до Єгипту.

Стати учасником такого розіграшу міг покупець АЗС, який заправив свою автівку на більше, ніж 500 гривень.

«Будь-хто міг заправити свою автівку на АЗС «PNP» на суму від 500 гривень і заповнити анкету. Потім отримати картку і з'явитися сьогодні на розіграш. Він відбувся лише серед присутніх, і я вважаю, що це максимально справедливо. Кілька учасників отримали кілька призів, адже у них було багато карток, і вони кожного дня заправляються на АЗС «PNP», - розповідає ведуча заходу Анастасія Галицька.

Постійному клієнту АЗС «PNP» Віталію пощастило отримати три подарунки.


«Ми заправляємо три-чотири рази на тиждень. Побачили акцію і вирішили, що щось вийде. Отримали і музику, і чохол, і холодильник. Взагалі хотів отримати путівку, але не встиг. Сподівають пощастить наступного разу», - говорить учасник розіграшу Віталій Сардаковський.

До того ж відмічає якість палива на АЗС «PNP».

«Автомобілі є, їх потрібно заправляти солярою якісною, тому заправлятися потрібно на АЗС «PNP», - додає Віталій Сардаковський.

Найцінніший приз - відпочинок у Єгипті отримали Олена та Сергій Дьошеві. Подружжя ділиться, що вирішили перевірити свою вдачу, проте на такий приз навіть не сподівалися.

«Ми заїхали на заправку, дивимось, а так розіграш на путівку до Єгипту. Приїхали сюди, адже маємо кілька карток та завжди там заправляємось. Я взагалі ні на що не сподівалась, а стільки призів ми отримали, ще й путівку до Єгипту. Полетимо до Єгипту, відпочинемо, клас», - каже Олена Дьошева.

Представники компанії «Полісся нафтопродукт» зазначають, що подібні розіграші організовуватимуть і надалі, тому усіх автомобілістів запрошують заправлятися на автозаправній станції «PNP».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС PNP акція розіграш  
Матеріали по темі