Місто

Готуємось до ЗНО вже зараз разом із навчальним центром «LogiCo»

12 September 2019, 10:03

Новий сучасний навчальний центр «LogiCo» розпочав свою роботу у Житомирі, за адресою вулиця М. Грушевського, 29.

Як відзначають його засновники, головна мета роботи центру — підготувати учнів до участі в зовнішньому незалежному оцінюванні знань та державній атестації. Основна причина відкриття цього центру — невтішні результати ЗНО учнів нашої області з деяких шкільних дисциплін.

Так, за офіційними даними Українського Центру оцінювання якості освіти, цьогоріч на Житомирщині кожний п’ятий учасник тестування з математики не подолав рівень склав – не склав, тобто, не набрав мінімальну кількість балів для подання документів до вищого навчального закладу.

З української мови та літератури цей поріг не подолали майже 17 відсотків учасників ЗНО, з фізики понад 15 відсотків, з хімії понад 14 відсотків, з англійської мови понад 15 відсотків потенційних абітурієнтів. І це при тому, що учасники ЗНО самі обрали предмети, крім обов’язкових української мови та літератури, з яких складали іспит. Також варто зауважити, що від 2021 року всі, хто буде отримувати середню освіту в обов’язковому порядку, складатимуть ЗНО з математики.

Надаватимуть освітні послуги у новоствореному центрі не лише учням загальноосвітніх закладів, а й студентам коледжів та училищ. Їм наступного року теж складати ЗНО.

Працюватимуть у Центрі досвідчені освітяни – викладачі математики, української мови та літератури, англійської мови, хімії, біології та фізики, які мають досвід роботи як у загальноосвітніх так у вищих освітніх закладах. Формуватимуться групи учнів від 5-го до 11-го класів за результатами спеціально розроблених тестів.

Отримати довідки щодо порядку зарахувань до Центру, що у Житомирі за адресою вулиця М. Грушевського (Котовського), 29, можна за телефонами: (097) 913 84 45 та (066) 156 12 30. Центр працює з 9.00 до 20.00 у будні дні, з 10.00 до 18.00 у суботу, з 10.00 до 15.00 у неділю.

Варто зауважити, що центр працює не лише для учнів обласного центру, але й для потенційних абітурієнтів Житомирщини.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: LogiCo  
Матеріали по темі