Події

​Прокуратура вимагає стягнути майже 1 млн грн з фірми, яка зірвала поставку пального для «швидких» у Житомирській області ​

12 September 2019, 18:48

Прокуратура Житомирської області вимагає стягнути з київського товариства майже мільйон гривень – на таку суму не поставлено дизельного пального для автомобілів екстреної медичної допомоги області.

Про це 12 вересня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області подано до суду позов в інтересах держави в особі територіальної громади сіл, селищ, міст Житомирської області та Комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради про стягнення з товариства 991 тис. грн. Йдеться про те, що у жовтні 2018 року, за результатами проведених публічних закупівель, між КУ «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та київським товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір про забезпечення дизельним пальним на загальну суму понад 4 млн грн», - інформує пресслужба.

Проте з початку 2019 року товариство порушило умови договору та припинило виконувати взяті на себе договірні зобов’язання, заборгувавши замовнику пального на 991 тис грн, які були сплачені на його рахунок з обласного та міського бюджетів, - відзначає прокуратура.

«Такі неправомірні дії унеможливлюють заправку автомобілів швидкої допомоги за наданими постачальником скретч-картками (талонами), перешкоджають безперебійній роботі медичних транспортних засобів Центру, наданню екстреної медичної допомоги жителям міст і сіл області», - констатує пресслужба.

Справа перебуває на розгляді у господарському суді Київської області.

Як працює «швидка» у Житомирі за новими правилами та в чому різниця між екстреною та невідкладною допомогою, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, у2018 році фірми з однаковою адресою розіграли тендер на постачання газу для автомобілів бердичівського КП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: швидка прокуратура пальне дизпаливо  
Матеріали по темі