Події

Ватажку банди, яка у 2015-му викрала житомирянку і погрозами «вибила» код від її будинку, додали ще 4 роки в’язниці

16 September 2019, 11:10

Апеляційний суд призначив суворіше покарання організатору злочинної групи, яка у 2015 році скоїла розбійний напад зі зброєю на житомирянку та її викрадення.

Про це 16 вересня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«За результатом розгляду Вінницький апеляційний суд скасував вирок першої інстанції стосовно організатора злочинної групи щодо позбавлення волі строком на 8 років 3 місяці та постановив новий – позбавлення волі строком на 12 років 1 місяць», - інформує пнресслужба.

Стосовно трьох інших учасників злочинної групи вирок першої інстанції залишено без змін: їх засуджено, відповідно, до 8 років 1 місяця та 8 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їм майна, третю – до 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком на 3 роки. Також судом залишено у силі рішення щодо стягнення на користь потерпілої завданої моральної шкоди на суму 175 тис. грн.

«Як повідомлялося раніше, неодноразово судимий житель Житомирщини з метою наживи створив у серпні 2015 року організовану злочинну групу, до складу якої увійшли його 28-річна співмешканка та двоє інших неодноразово судимих житомирян. Зловмисники, попередньо зібравши необхідну інформацію про потерпілу, розробили план та, використовуючи вогнепальну і холодну зброю, напали на жительку Житомира, заволоділи її автомобілем та вивезли за місто, де, погрожуючи зброєю, примусили назвати код від сигналізації будинку, аби його пограбувати. Однак, саме там їх і затримали правоохоронці», - нагадує події 4-річної давності прокуратура.

Нагадаємо, бандитів судили навесні 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня 2015 року троє молодиків на вулиці напали на жительку Житомира. Розбійники силоміць заштовхали жінку у машину та відвезли її в поле, де, застосовуючи фізичну силу, вимагали назвати коди тривожної сигналізації її будинку та домашнього сейфа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: банда розбій сейф прокуратура  
Матеріали по темі