Події

За тиждень у Житомирській області сталося 126 ДТП, кожна третя – з постраждалими

16 September 2019, 14:07

Упродовж тижня з 9 до 15 вересня до підрозділів поліції Житомирської області надійшло понад 4,3 тисячі повідомлень про події. З них 429 мали кримінальних характер.

Про це 16 вересня повідомив відділ комунікації Житомирської області.

Серед повідомлень кримінального характеру – випадки нанесення тяжких тілесних ушкоджень, розбої, грабежі, крадіжки чужого майна, хуліганства, шахрайства, угони транспортних засобів, факти незаконного поводження зі зброєю і боєприпасами, а також пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Як інформують у відділі комунікації, в результаті вжитих поліцією заходів оперативно розкрито 107 протиправних діянь.

Зазначається також, що за минулий тиждень на автошляхах Житомирщини сталось 126 дорожньо-транспортних пригод, 40 із них із потерпілими. Унаслідок вказаних ДТП травмовано 41 особу.

Інфоргафіка з сайту ГУ Нацполіції у Житомирській області

В інфографіці зазначено, що у розшуку перебувало 15 дітей, місце перебування 14 з них встановлено. Проте у відділі комунікації Житомирської області у коментарі Житомир.info повідомили, що станом на 16 вересня знайдені усі 15 дітей, що перебували у розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2019 року на розі проспекту Незалежності та вулиці Івана Мазепи в Житомирі маршрутка збила мотоцикліста. Водія двоколісника госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія кримінал  
Матеріали по темі