Події

У райцентрі Житомирської області вантажівка з нетверезим водієм упала з мосту, в річку виллялося пальне

20 September 2019, 10:20

У селищі Хорошів Житомирської області в річку Ірша перевернувся вантажний автомобіль, а з його баку у водойму виллялося пальне.

Про це 19 вересня у Facebook повідомила Державна екологічна інспекція Поліського округу.

«18.09.2019 року на телефон «гарячої лінії» Державної екологічної інспекції Поліського округу звернувся заступник селищного голови Хорошівського району Житомирської області, який повідомив, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди в смт Хорошів з мосту в річку Ірша впав вантажний автомобіль. В результаті відбувся вилив дизельного пального з баку автомобіля», – йдеться у повідомленні.

З метою встановлення факту забруднення водного об'єкту спеціаліст відділу інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції відібрав проби води для подальшого дослідження. Зазначено, що за результатами проведених лабораторних досліджень Інспекцією будуть проведені відповідні заходи державного нагляду (контролю), спрямовані на забезпечення дотримання вимог природоохоронного законодавства.

У відділі комунікації поліції Житомирської області журналісту Житомир.info повідомили, що водій вантажівки був напідпитку, внаслідок ДТП він травмувався.

«Попередньо, водій вантажівки на під'їзді до моста не впорався з керуванням і з'їхав з проїзної частини, внаслідок чого вантажівка перекинулась. Керманичу, 1973 року народження, знадобилась медична допомога, він звернувся до лікарів, попередньо, із забоями. Також було зафіксовано нетверезий стан водія. Поліцейські склали відносно нього адміністративні протоколи за ст. 124 та ст. 130 КУпАП», – поінформували у Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2019 року на околиці міста Малин Житомирської області автомобіль Alfa Romeo з’їхав з проїжджої частини дороги і протаранив електроопору. В результаті ДТП два залізобетонні стовпи впали і «накрили» собою авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Хорошів  
Матеріали по темі