Події

​У Києві молодика з Житомирської області, який перебуває під домашнім арештом за угон, взяли на черговому викраденні авто

20 September 2019, 12:07

У Києві правоохоронці затримали молодика з Житомирської області за підозрою у незаконному заволодінні іномаркою.

Про це 20 вересня повідомила пресслужба поліції Києва.

«До Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі викрали машину на вулиці Бориса Грінченка. Оперативний черговий негайно направив на місце слідчо-оперативну групу та співробітників карного розшуку. Слідчі опитали заявника та провели огляд місця події. Оперативники вилучили записи з камер відеоспостереження та розпочали пошуки зловмисника. На розшук машини були орієнтовані наряди патрульної поліції», - йдеться у повідомленні.

Невдовзі правоохоронці помітили схожу за описом іномарку. Коли працівники поліції зупинили транспортний засіб, чоловік вискочив із автівки та почав тікати. Однак після нетривалого переслідування правопорушника наздогнали.

«Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Житомирської області, 1991 року народження. Встановлено, що молодик на момент скоєння злочину перебував під домашнім арештом за скоєння аналогічного злочину», - повідомили в столичній поліції.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2019 у Києві за угон мотоциклів затримали угрупування на чолі з 31-річним жителем з Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон  
Матеріали по темі