Новини компаній

​Як вибрати гарячий тур – 4 секрети для туриста

23 September 2019, 09:42

Ну хто ж з нас не мріє поїхати на відпочинок закордон і при цьому зекономити сімейний бюджет. Адже найчастіше – подорожі – це суцільні витрати (особливо якщо ви подорожуєте великою сім’єю). В такому випадку найбільш актуальними будуть так звані гарячі тури – путівки, вартість який впала на 20-50% в порівнянні з початковою ціною.

Про що варто пам’ятати, вибираючи гарячі тури та як зробити подорож по-справжньому незабутньою? Про все це ми сьогодні розкажемо детальніше.

Вибираємо туристичне агентство

Для того, щоб умови, а також ціна гарячого туру вас повністю влаштовували, варто уважно ставитись до вибору туристичного агентства. Вибирайте туроператорів, досвіду роботи яких достатньо для того, щоб ретельно спланувати вашу подорож і врахувати всі деталі поїздки.

Якщо ви шукаєте відповідальну компанію, яка пропонує путівки в будь-які напрямки, ловіть гарячі путівки на цьому сайті https://poehalisnami.kharkov.ua/hot-tours/. На сайті ви знайдете великий вибір країн та доступні ціни турів.

Вибираємо сезон для гарячого туру

Якщо ви хочете, щоб відпочинок по гарячій путівці приніс вам виключно позитивні емоції і спогади, слід ретельно вибрати дату поїздки. На більшості курортів існують так звані високий (туристичний) і низький сезони. Якщо ви хочете відпочити по максимуму, краще вибирати перший варіант, який характеризується комфортною температурою повітря і води. Якщо ж ви шукаєте більш бюджетний спосіб подорожі, відправляйтеся на курорти в низький сезон. Головне приготуйтеся, що вода в морі може бути холодною.

  1. Літо. Вважається найспекотнішим сезоном на більшості курортів світу. У цю пору року категорично не рекомендується відправлятися, наприклад, в Об'єднані Арабські Емірати, де температура повітря може перевищувати +50 градусів. А ось подорож до Чорногорії, Хорватії – ідеальний варіант відпочинку – температура повітря (+35 градусів) і тепле море зроблять вашу подорож незабутньою.
  2. Весна і осінь. Вважаються оксамитовим або високим сезоном на багатьох курортах. Саме в цю пору року рекомендують відправлятися в Єгипет, Туреччину, Об'єднані Арабські Емірати, Мальдіви, Домінікану, Туніс.
  3. Зима. Мрієте втекти від сильного вітру і морозу? Відправляйтеся в Таїланд, Індонезію або Індію. Максимально комфортна температура для відпочинку гарантована.

Як вибрати напрям поїздки?

Вибираючи напрямок для гарячого туру, важливо визначитися, чого ви очікуєте від поїздки. Це може бути як розслаблений пляжний відпочинок, так і програма з тривалими прогулянками. Якщо ви хочете просто розслабитися і відпочити від робочих буднів, досить поїхати до моря. Як правило, для цього туристи вибирають гарячі путівки в Єгипет, Туреччину, Арабські Емірати, Туніс, Болгарію, Грецію тощо.

Якщо ви більше любите мальовничі пейзажі або давню архітектуру, зверніть увагу на різноманітні екскурсійні програми. Вони є, як на пляжних курортах, так і в містах, де немає моря.

Для того, щоб бути впевненим, чи підходить вам той чи інший напрямок гарячого туру, спробуйте ще до початку планування поїздки відкинути країни, в які ви категорично не хочете їхати. Це помітно звузить пошук та допоможе швидше визначитися з вибором.

Будьте завжди готові до поїздки

Гарячі тури – це спосіб подорожі, який підходить далеко не кожному. Вся справа в тому, що часто туристичні компанії продають гарячі путівки з виїздом вже на наступний день. Тому ви завжди повинні бути готові до подорожі. Бажано підготувати всі документи (закордонний паспорт і віза) незадовго до того, як приступите до пошуку гарячого туру.

Подбайте про те, щоб у вас в наявності були всі речі, які ви плануєте брати з собою. Збирайтеся ретельно, інакше можна залишити вдома те, що вам знадобиться на відпочинку.

Саме ця спонтанність планування відпочинку підходить далеко не кожному. І не слід вибирати гарячий тур в разі, якщо вам принципово необхідно знати про дату поїздки і про те, як вона відбудеться, за півроку. Такий тип путівки більше підходить для людей, легких на підйом.

Якщо ви любите спонтанні поїздки і хочете заощадити сімейний бюджет в подорожі, ідеальним варіантом стануть актуальні гарячі тури. Головне правильно вибрати сезон і напрямок для подорожей. Такий підхід дозволить отримати якісний і в той же час бюджетний відпочинок/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі