Місто

Нові можливості з підготовки до ЗНО В Житомирі

23 September 2019, 11:22

Разом з новим навчальним роком починається підготовка до найважливішого тестування для майбутніх абітурієнтів. Цього року в Житомирі відкриваються навчальні курси Yellow Hill, що спеціалізуються на підготовці до ЗНО.

Yellow Hill проводять заняття зі шкільних предметів для тих, хто збирається здавати екзамени в наступному році, це не лише старшокласники. Викладачі щороку оновлюють свої навчальні матеріали, адже змінюється програма МОН та вимоги, і в Yellow Hill за цим прискіпливо слідкують. Всі новини, що стосуються майбутніх абітурієнтів, одразу повідомляються учням, тож вони мають всю актуальну та необхідну інформацію для підготовки до вступу, а також будь-яку можливу допомогу.

Заняття проводяться в групах з 4-5 людей. На це є декілька причин. По-перше, під час занять в невеликих групах зберігається індивідуальний підхід до учня, але при цьому відсутні деякі мінуси. Наприклад, заняття проходять в затишному офісі, а не вдома в учня чи викладача. Також перевагою є спілкування з однолітками. Часто бачать як учні, які не знали один одного до курсів, стають друзями, спілкуються після занять, підтримують один одного.

Наша відповідальність, незалежно від того, який в учня початковий рівень знань з предмету, створити найкращі умови для комфортного навчання. Відповідальність викладача - надати всі необхідні матеріали, навчити працювати з ними та бути хорошим наставником. Відповідальність учня - все це прийняти і докласти всіх зусиль для свого успіху. Відповідальність батьків - підтримати. Щоб зерно проросло, потрібен родючий ґрунт.

Як і в Києві, Житомирські викладачі - переважно студенти і пошук команди ще триває. Важливо, аби вчитель був хорошою людиною і вмів надихати молодь.

Якщо ви зацікавились, детальну інформацію ви зможете отримати на сайті Yellow Hill, або ж за телефонами 0945446018 та 0977937632.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі