Місто

У Житомирі вдруге упродовж місяця перекриють рух транспорту на перехресті Київське шосе – Параджанова

25 September 2019, 16:14

У зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту дороги на перетині Київського шосе і вулиці Параджанова рух транспорту на зазначеному перехресті 28 вересня буде призупинено.

Про це 25 вересня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на управління транспорту і зв’язку.

«Управління транспорту і зв’язку міської ради інформує, що у зв’язку із проведенням 28 вересня 2019 року робіт з капітального ремонту перехрестя Київського шоссе – вул. С.Параджанова, рух транспорту на даному відрізку дороги буде призупинено. Тимчасова організація дорожнього руху зображена на схемі, що додається», – йдеться у повідомленні.

Схема з сайту Житомирської міської ради

Рух автобусів за маршрутами № 8, № 19, №19-А буде перенаправлено в об’їзд по вул. Вітрука та вул. Корольова.

Як повідомляв Житомир.info, 30 серпня 2019 року пресслужба Житомирської міської ради, посилаючись на управління транспорту і зв'язку, повідомила, що «у зв’язку із проведенням 31.08.19 робіт з капітального ремонту перехрестя Київського шосе – вул. С.Параджанова рух транспорту на даному відрізку дороги буде призупинено». Пресслужба також оприлюднила схему організації дорожнього руху у день перекриття.

Житомиряни, яким 31 серпня довелося їхати у місто з боку столиці, обурювалися транспортним колапсом, що виник у результаті організації дорожнього руху на період виконання робіт з капітального ремонту перехрестя Київського шосе – вул. Параджанова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Параджанова ремонт дорога перекриття рух  
Матеріали по темі