Події

П’ята за тиждень жертва куріння у Житомирській області: на пожежі загинув чоловік

27 September 2019, 10:51

Чергова пожежа у Житомирській області забрала життя жителя села Рея Бердичівського району.

Про це 27 вересня повідомило управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації з посиланням на РДА.

Трагедія сталася вранці 27 вересня.

«Про пожежу сповістили рятувальників сусіди, які побачили клуби диму з будинку. Вогнеборці, провівши розвідку всередині оселі, виявили в одній із кімнат бездиханне тіло господаря, 1958 року народження. Попередня причина загибелі людини – необережність з вогнем під час куріння», – повідомили в райдержадміністрації.

У пресслужбі Управління ДСНС України у Житомирській області повідомили подробиці події.

«27 вересня о 05:15 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Рея Бердичівського району. На момент прибуття чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено дах будинку по всій площі. Оцінивши обстановку, начальник караулу залучив ще один пожежний автомобіль для підвозу води. Через сильне задимлення рятувальникам довелось застосовувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання. Провівши розвідку всередині оселі, вони виявили на порозі між кімнатами тіло чоловіка без ознак життя. Ймовірно, він намагався вибратися із задимленого приміщення, але не встиг. Як стало відомо пізніше, це був 61-річний господар помешкання», – йдеться у повідомленні.

Силами бійців ДСНС о 05:32 пожежу локалізовано, а о 06:52 ліквідовано.

Як повідомляв Житомир.info, 22 вересня 2019 року на пожежах у Житомирській області загинули двоє чоловіків: у селищі Гранітне Малинського району бійці ДСНС виявили тіло 50-річного чоловіка, який встиг вивести з хати дружину і сина, а в селі Слобідка Коростишівського району на горищі будинку люди знайшли загиблого 59-річного чоловіка.

24 вересня сталася пожежа у селі Веприн Радомишльського району: хата вціліла, а господар загинув. У цей же день у селі Гладковичі Овруцького району Житомирської області під час пожежі загинув 60-річний чоловік.

За попередньою інформацією, в усіх випадках причиною пожеж стала необережність під час куріння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Рея Бердичівський район  
Матеріали по темі