Події

Через загрозу теракту з двох медзакладів Житомира вивели більше 2 тисяч хворих, але вибухівки не знайшли

27 September 2019, 18:06

Інформація про загрозу теракту в Житомирській обласній клінічній лікарні ім. Гербачевського та військовому шпиталі не підтвердилась.

Про це близько 18:00 год. 27 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Поліцейські завершили заходи із перевірки електронного листа із тривожним змістом. Жодних загроз від вибухових пристроїв у приміщеннях двох медичних установ не виявлено», – йдеться у повідомленні.


Відео з сайту ГУ Нацполіції у Житомирській області

У приміщеннях обласної лікарні та військового шпиталю в Житомирі працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб.

Зазначено, що з корпусів обох медустанов були евакуйовані понад 500 осіб з числа персоналу і більше 2,2 тисяч пацієнтів. Доступ до приміщень тимчасово обмежувався. Патрульні поліцейські забезпечували безпеку руху транспорту.

Фахівці вибухотехнічної служби ГУНП разом з кінологами, застосовуючи службових собак і спеціальні технічні засоби, провели ретельний огляд приміщень та навколишніх територій.

За результатами проведених обстежень жодних загроз безпеці людей не виявлено.

Інформація про подію належним чином зареєстрована. Поліцейські встановлюють автора тривожного повідомлення.

Нагадаємо, з Житомирської обласній лікарній ім. Гербачевського та військового госпіталю зранку 27 вересня 2019 року евакуювали пацієнтів та співробітників через повідомлення про замінування, яке надійшло до поліції. Станом на 14:30 год. обстеження приміщень тривало.

Як повідомляв Житомир.info, 24 липня 2019 житомирська поліція шукала вибухівку в адмінприміщенні облради, а 31 липня 2019 року вчетверте за місяць "замінували" житомирські інститут медсестринства й політехніку.

18 вересня 2019 року невідомі "замінували" Держуніверситет імені Франка та майдан Корольова, після евакуації та огляду жодних загроз виявлено не було.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка обласна лікарня госпіталь  
Матеріали по темі