Події

У Житомирі на майдані Визволення зіштовхнулися два автомобілі, є постраждалі

2 October 2019, 19:11

У Житомирі 2 жовтня біля заправки на майдані Визволення сталася аварія.

Про це Житомир.info розповіли читачі. У патрульній поліції інформацію про ДТП підтвердили.

«О 18:10 надійшла інформація про ДТП за адресою майдан Визволення,6. Зараз на місце події має приїхати слідчо-оперативна група, по ДТП з потерпілими. Більше інформації на даний час немає», - розповіла старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Згодом вона повідомила подробиці аварії, в якій, за попередньою інформацією, постраждали двоє людей.

«Volkswagen Touareg виїжджав з парковки приватного готелю «Гермес», він грубо порушив Правила дорожнього руху, поїхавши через подвійну суцільну, ще й не надав перевагу в русі КІА Ріо, і в результаті цього сталося зіткнення. Пасажира і водія КІА Ріо забрала «швидка» у лікарню №2», - поінформувала старший інспектор пресслужби.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 1 жовтня 2019 року у Житомирі на вулиці Великій Бердичівській, біля перехрестя з вулицею Чорновола, автомобіль Mercedes збив сім’ю: чоловіка, жінку та дитину. За інформацією ГУНП, станом на 2 жовтня хлопчик, 2015 року народження, перебуває у лікарні, його стан нетяжкий. Батькові, 1989 року народження, була надана медична допомога без госпіталізації, мати травм у ДТП не зазнала.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія майдан Визволення  
Матеріали по темі