Місто

​ТМ Вікна Корса допомагає економити на комунальних послугах

3 October 2019, 11:03

Першочерговою проблемою, особливо багатоквартирних будинків, є шалена втрата тепла у прохолодну пору року. Дана проблема актуальна як для будинків в цілому, так і для окремо взятих помешкань.

Встановлення якісних вікон, економія електроенергії, води, газу, тепла, значно знизить цифри у платіжках. Загальнобудинкові та квартирні лічильники на енергоносії в значному обсязі зменшать комунальні витрати вашої родини. Енергозберігаючі вікна від торгової марки Вікна КОРСА – запорука економії, бездоганна якість, новітні технології та 10 років гарантії.

Телефон в Житомирі 097-634-62-62

Ексклюзивною продукцією ТМ КОРСА – склопакети з пластиковою, теплою дистанційною рамкою SWISSPACER, з наповненням газом Криптон, що суттєво покращать показники енергоефективності. Широке використання отримало скло ClimaguardSolar, котре запобігає нагріванню приміщення влітку і ефективно утримує тепло всередині приміщення в зимовий період. Більшість склопакетів, що ми виробляємо на власному заводі у м. Вінниця, заповнені інертним газом Аргон, який сприяє додатковому підвищенню енергоефективності за помірну вартість.

Якщо розглянути проблему втрати тепла у відсотковому співвідношенні, то ось яку картину ми отримаємо:

  • -10-20% – такий відсоток втрат тепла приносить стара вентиляційна система та протяги, коли всю осінь та зиму маємо відчинені навстіж двері до під’їзду;
  • -25% – саме стільки тепла «тікає» через неутеплений дах, який покритий зазвичай лише руберойдом або ж шифером;
  • -20% – вікна та скляні конструкції, це як правило відчинені квартирки між поверхами;
  • -30-40% – втрачають не утеплені стіни, які пам’ятають ще олімпіаду 80-го;
  • -15% – через неякісні двері у квартирі, зекономили один раз при встановленні вхідних дверей – платимо за це багато років поспіль;
  • -10% – тягне на себе підвал будинку, що не опалюється;
  • -20% – не ізольована теплоцентраль в підвальному приміщенні.

Виходячи з таких відсоткових показників тепловтрати, для кожної родини оремо та багатоквартирного будинку у цілому гостро стає питання у пошуку рішень економії тепла.

Основні переваги конструкцій ТМ Вікна КОРСА:

  • -повністю автоматизоване виробництво на обладнанні світового лідера фірми Lisec (Австрія);
  • -великий досвід і бездоганна репутація – неухильне дотримання технології в процесі виробництва склопакетів;
  • -ми самі виготовляємо склопакети з використанням високоякісного двокомпонентного полісульфіду та бутилу, які в свою чергу забезпечують механічну міцність і герметичність склопакета протягом усього гарантійного терміну, що становить 10 років;
  • -ретельна та скрупульозна робота відділу контролю якості.

Інноваційна система монтажу «Тепле підвіконня» - цю систему було запроваджено фахівцями ТМ КОРСА по всій території Україні. Головне призначення даної системи – максимальне теплозбереження віконної конструкції. Також система гарантує максимальну герметичність стику стіни та вікна при монтажних роботах. Усі монтажні роботи, а саме ізоляційний монтаж - це монтаж який проводиться за чітким дотриманням норм ДСТУ, який відрізняється від простого монтажу наявністю ущільнюючих стрічок. З вулиці між вікном та стіною встановлюється гідробар'єр або ПСУЛ (попередньо стиснута ущільнююча стрічка). ПСУЛ – це стрічка, яка не пропускає в монтажний шов дощові потоки та випускає (за її допомогою випаровується) з монтажного шва конденсат, який збирається там за період прохолодних температур. Зі сторони приміщення до встановлення внутрішнього відкоса встановлюється гідропаробар'єр - стрічка, яка не пропускає конденсат, який збирається в монтажному шві на внутрішньому відкосі. Таким чином внутрішні відкоси завжди будуть залишатися сухими.

Також додатково є можливість придбати та встановити спеціальні віконні ручки.

Ручка з замком захистить Вашу дитину від небезпеки випадкового відкриття вікна. І від протягу, якщо дитина відкрила вікно без Вашого відома. Також функція блокування вікна в положенні провітрювання (відкиду) дозволить в теплу погоду забезпечити приміщення свіжим повітрям. Ви можете не боятися, що дитина випадково відкриє вікно повністю. Ручка з замочком ставиться на місце звичайної ручки і повністю замінює її функціонал. ТМ Вікна КОРСА, в залежності від побажань клієнта до дизайну, пропонує ручки з замком двох відомих німецьких виробників — компаній GU і HOPPE.

Блок підвіконня виготовлено з жорсткого пінополістиролу, що має високу стійкість до навантажень. Пінополістирол є відносно недорогим матеріалом, який гарантує герметичність вікна в нижній частині, протягом тривалого часу.

Таким чином, після проведення якісних робіт з енергозбереження, досягається значне зменшення споживання ресурсів, що в свою чергу дасть змогу не лише заощадити кошти, а й покращити стан екологічної сфери енергоспоживання.

Звертайтесь за тел. 097-634-62-62

м. Житомир, Будівельний супермаркет «Олді», офісний центр

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Корса  
Матеріали по темі