Події

​На Рівненщині житель Житомирської області на фурі в’їхав у припарковану вантажівку: постраждали троє людей, які стояли на узбіччі

7 October 2019, 10:32

Поліцейські встановлюють обставини автопригоди за участі двох вантажівок у Рівненському районі. MAN, під керуванням 67-річного жителя Житомирської області, в’їхав у припарковану фуру: постраждали троє осіб, які стояли на узбіччі.

Про це 5 жовтня повідомила пресслужба ГУНП у Рівненській області.

«О 23:34 на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» неподалік села Ставки автомобіль «MAN» із напівпричепом під керуванням 67-річного жителя Житомирщини допустив наїзд на вантажний автомобіль «Renault Premium», який був припаркований на узбіччі та частково — на проїзній частині. Унаслідок зіткнення постраждали троє осіб, які знаходилися біля зупиненого транспортного засобу», - повідомили в поліції Рівненщини.

Так, 21-річного жителя села Городок Рівненського району після надання медичної допомоги відпустили, а двох інших — 35-річного рівнянина та 31-річного жителя Великого Олексина — госпіталізували. Жителя Рівного доставили до лікарні із політравмою, а жителя Рівненського району із відкритим переломом гомілки.

«Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України. Поліцейські з’ясовують обставини події.», - додали рівненські поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 5 жовтня на трасі Київ-Чоп поблизу села Глибочиця мікроавтобус розтрощив металевий колесовідбійник, уламки якого пошкодили маршрутку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП фура Рівне  
Матеріали по темі