Здоров'я

Акційні ціни у медичному центрі «Відновлення» на консультацію флеболога

7 October 2019, 11:13

Ні для кого у 21 сторіччі не секрет, що головне у лікуванні будь-якої хвороби – правильно та вчасно поставлений діагноз.

Щоб не запустити хворобу до останньої стадії або до хронічного стану, потрібно слідкувати за своїм здоров’ям та періодично консультуватися з профільним лікарем.

В нашому центрі ми об’єднали у комплекс обстеження, профілактику та ефективне лікування різноманітних захворювань, які часто мають одне джерело. В нашій команді – найкращі в області неврологи, вертебрологи, ортопеди і травматологи, флеболог, дерматологи, пластичний хірург. Крім того, ми постійно оновлюємо медичне обладнання згідно з європейськими стандартами та відповідно до найсучасніших технологій, підвищуємо кваліфікацію лікарів та медичного персоналу.

Варикоз – одна із найбільш підступних хвороб, яка, крім негативного косметичного ефекту, ще має інші важливі наслідки.

Саме тому протягом жовтня ми знизили ціни на консультацію флеболога на 40%. Головне – вчасно виявити хворобу та не дати понівечити ваше життя.

Записатися на консультацію можна у клініці «Відновлення» за телефоном 0800 073-58-60 або за адресою: м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Ми лікуємо причини, а не симптоми!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Відновлення" варикоз  
Матеріали по темі