Влада

​Депутати Житомирської облради зібралися, щоб розглянути два звернення

8 October 2019, 10:15

Депутати Житомирської обласної ради зібралися на позачергову сесію, щоб розглянути два питання.

На позачерговій сесії 8 жовтня присутні 39 депутатів з 64. У роботі сесії бере участь народний депутат від Бердичівського округу №63 Богдан Кицак.

Після голосування за порядок денний депутат з фракції ВО «Батьківщина» Микола Григорович запропонував розглянути ще одне звернення.

«Звернулися підприємці з проханням підтримати звернення щодо накладання вето на прийняті Верховною радою законів щодо запровадження реєстраторів розрахункових операцій. Це звернення депутатів Запорізької облради з цього питання, прошу його включити до порядку денного та підтримати», - запропонував Григорович.

Голова облради Володимир Ширма нагадав, що відповідно до регламенту на порядок денний позачергової сесії виносяться лише ті питання, які були запропоновані ініціаторами скликання сесії. Втім, пропозицію Григоровича головуючий поставив на голосування, але «за» було лише 22 депутати – рішення не прийняте.

Нагадаємо, у порядку денному було два питання – звернення депутатів до президента, Верховної ради та Кабінету міністрів щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення та щодо неприпустимості імплементації «формули Штайнмаєра».

Як повідомляв Житомир.info, 7 жовтня житомирські підприємці вийшли на акцію проти законопроєктів, які роблять касові апарати обов’язковими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада звернення  
Матеріали по темі