Новини компаній

​Переваги пакетів з вирубною ручкою типу «банан»

9 October 2019, 10:14

Даний тип виробів відноситься до фірмової поліетиленової продукції. Пакети з вирубною ручкою широко поширені в Україні. Вони відрізняються високою міцністю, презентабельним зовнішнім виглядом і непоганою місткістю. Багато компаній застосовують ці пакувальні вироби у якості рекламного носія для залучення уваги до своїх товарів і послуг.

Кожен продукт вимагає якісної упаковки, а моделі з вирубною ручкою типу «банан» підходять для цього як не можна краще. На рівній прямокутній формі добре виглядає нанесене зображення незалежно від ступеня наповненості пакетів. Ця якість дозволяє використовувати вироби у торгівлі, на громадських заходах, виставках, в передвиборних кампаніях.

Особливості пакетів з вирубною ручкою

Залежно від побажань замовника продукція може мати звичайну або укріплену ручку. Для збільшення місткості вироби оснащуються бічними фальцами і донними вставками. Плюс пакети можуть мати різні стильові рішення.

Вироби такого плану виготовляються з поліетиленової плівки двох видів:

ПНТ - пакувальні вироби даного виду мають високу міцність і практичність, витримують значну вагу;

ПВТ - такі поліетиленові кульки мають щільну структуру, тривалий час зберігають первинний зовнішній вигляд, еластичні і стійкі до різних механічних впливів.

Друк на пакетах затребуваний як в рекламному бізнесі, так і необхідний для будь-якої торговельної компанії. Для нанесення зображення на матеріал застосовуються такі способи друку:

шовкографія;

флексографія.

Перший спосіб є дорогою ручною технологією, яка підходить для невеликих тиражів. Флексографія більш поширена. Вона відрізняється високою швидкістю нанесення необхідного зображення, відмінною якістю друку. Відбитки при виготовленні фірмової продукції виконуються на спеціальному обладнанні з застосуванням стійких барвників, що витримують будь-які експлуатаційні та погодні умови.

Замовити виробництво і друк реклами на поліетиленових пакетах банан

На пакети банан можна нанести кольоровий друк з логотипом з великим об'ємним ефектом. Це створить репутацію надійності і успіху, викличе довіру до підприємства потенційних і вже відомих замовників.

Всі етапи по виробництву пакетів і нанесення на них логотипів здійснюються безпосередньо на нашому виробництві.

В даний час в Україні досить багато виробників різної пакувальної продукції і пакетів з певною символікою. Але не всі підприємства здатні виготовити продукцію задовільної якості за конкурентноздатною вартості.

Тільки перевірені і надійні виробники з хорошою репутацією можуть надати по-справжньому якісний результат. Такі компанії протягом довгих років успішної роботи вже завоювали постійних клієнтів, і готові залучити до співпраці нових замовників.

Щоб максимально вигідно оформити замовлення, можна скористатися інтернет-сервісом на сайті компанії УкрПак - https://www.ukrpak.com. При цьому для оформлення заявки додатково є можливість використовувати форму зворотного зв'язку.

Оформити замовлення, обговорити ціну партії товару, умови доставки і оплати можна за контактними телефонами, що є на сайті. Це провідне вітчизняне підприємство самостійно виготовляє і продає поліетиленову продукцію: обговоріть з фахівцями цього виробництва всі основні питання, що вас цікавлять, щоб гарантувати для себе максимально вигідне співробітництво.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі