Здоров'я

Вакцинація проти грипу 2019-2020 у Медичному центрі «Асклепій Плюс»

10 October 2019, 11:36

Вакцинація – найнадійніший захист під час епідемії грипу

Наближається сезон підвищеної небезпеки захворювання на грип. Попереджаємо наших читачів, що переважна більшість противірусних препаратів, які надокучлива реклама пропонує нам для лікування та профілактики грипу, мають дуже сумнівну репутацію.

На жаль, сучасна медицина поки що ще не винайшла надійних та безпечних ліків, які б могли подолати вірус грипу, коли він потрапляє у незахищений організм. Дослідження ВООЗ від 2017 року засвідчило, що щорічна кількість летальних випадків від ускладнень грипу в світі може досягати 650 000, з них у Європейському регіоні – до 72 000.

У якості найефективнішого захисту від смертельно небезпечних ускладнень грипу ВООЗ рекомендує вакцинацію. Щеплення надає стійкий імунітет, але вірус грипу постійно мутує, тому для кожного сезону розробляють нову вакцину.

Кому необхідний захист під час епідемії грипу

Оскільки тяжкий перебіг грипу трапляється навіть у молодих абсолютно здорових людей, Міністерство охорони здоров’я України рекомендує проводити щеплення тим категоріям населення, що мають підвищений ризик інфікування: лікарі, освітяни, працівники дитячих закладів, робітники сфери послуг, військові, водії, мешканці гуртожитків, тощо.

Окрему групу ризику становлять:

  • особи поважного віку (після 60 років);
  • діти від 6 місяців до 59 місяців;
  • вагітні жінки та жінки, що мають завагітніти на час епідемії грипу.

Більш детально про показання та протипоказання до щеплення проти грипу ви можете дізнатися у Медичному Центрі «Асклепій Плюс» під час консультативного огляду лікаря, який буде проведено перед вакцинацією.

Переваги щеплення від грипу у Медичному центрі «Асклепій Плюс»

Медичний центр «Асклепій плюс» дбає про здоров’я власних клієнтів. Ми пропонуємо щеплення безпечним та надійним препаратом Ваксігрип (VAXIGRIP):

  • захищає проти чотирьох штамів вірусу грипу;
  • склад вакцини відповідає рекомендаціям ВООЗ та рішенню ЕС стосовно щеплень проти грипу на сезон 2019/20;
  • виробник Sanofi Pasteur S.A., France.

Ціна вакцинації не змінилася порівняно з минулим роком і становить 450 грн. У вартість щеплення входить консультація сімейного лікаря, який проведе обов’язковий огляд, надасть дозвіл на вакцинацію та, у разі потреби, більш докладно розповість про вакцину.

Увага! Ефективний імунітет проти грипу виникає через 14 діб після щеплення. Тому потрібно поспішати, щоб встигнути до початку епідемії.

Захистіть себе та своїх близьких – приходьте на вакцинацію!

Вакцинація проводиться за адресою: місто Житомир, вул. Шевченка, 14

Ви можете записатись на щеплення за допомогою нашого сайту, на нашій сторінці Facebook, завітавши до одного з наших відділень чи за телефонами:

  • (098) 046 33 03
  • (093) 170 01 03
  • (095) 010 31 03
  • (0412) 46 33 03

Адреси відділень:

вул. Шевченка, 14

вул. Театральна, 5

вул. Вокзальна, 12

вул. Романа Шухевича, 2а

вул. Лесі Українки, 16

Сквирське шосе, 3, с. Станишівка, Житомирський район

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі