Влада

​Позачергова сесія Житомирської міської ради ще не почалася – немає кворуму

11 October 2019, 09:32

Позачергова сесія Житомирської міської ради, яка 11 жовтня о 9:00 мала почати свою роботу, станом на 9:30 ще не розпочалася.

На початок пленарного засідання на сесію зареєструвалися 13 депутатів з 42, о 9:20 було 16 зареєстрованих депутатів, а для кворуму необхідно мінімум 22.

Нагадаємо, 10 жовтня мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про скликання позачергової сесії міської ради, у порядку денному якої було одне питання: «Про звернення депутатів Житомирської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо продовження до 2025 року мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення».

Ввечері 10 жовтня альтернативне звернення щодо запровадження ринку землі подав депутат від Блоку Петра Порошенка Владислав Пучич, але в оргвідділі сказали, що цей проєкт рішення ніким не завізований та не оприлюднений.




Як повідомляв Житомир.info, звернення, яке планують розглянути на позачерговій сесії Житомирської міської ради, аналогічне тому, яке на позачерговій сесії 8 жовтня ухвалили депутати обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія земля  
Матеріали по темі