Події

Уточнена інформація про ДТП в Попільні: загинула неповнолітня пасажирка Seat (виправлено)

12 October 2019, 16:16

У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилась в ніч на 12 жовтня на околиці Попільні, загинула неповнолітня дівчина.

Про це близько 15.30 12 жовтня розповів родич загиблої - Роман, який зателефонував до редакції Житомир.info.

Чоловік уточнив, що дівчині, яка загинула на місці зіткнення легковика з деревом, було 16 років, її подрузі, яку доставили до лікарні - 15 років. За його словами, друга пасажирка за кілька годин померла в лікарні.

«Я хочу, аби правоохоронці неупереджено розслідували обставини та причини ДТП. Загинули юні дівчата. Поліція працює на місці аварії, але водія досі не забрали на освідування, не взяли аналізи. Він не визнає свою причетність до трагедії», - розповів чоловік.

Втім у пресслужбі ГУНП в Житомирській області вранці 13 жовтня журналісту Житомир.info розповіли, що інформація про двох загиблих не відповідає дійсності.

"Друга постраждала, 15-річна дівчина, станом на ранок 13 жовтня знаходиться в обласній дитячій лікарні, стан її - стабільно тяжкий", - повідомила керівник пресслужби ГУНП області Алла Ващенко.

Нагадаємо, вранці 12 жовтня пресслужба ГУНП в Житомирській області повідомила про ДТП в селищі Попільня, в якому загинула 25-річна пасажирка Seat. Станом на 15.00 на сайті ГУНП в Житомирській області опублікували відредаговане повідомлення про дану ДТП, в якому змінено вік постраждалих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Попільня  
Матеріали по темі