Новини компаній

​Найочікуваніша подія року чекає саме на тебе

15 October 2019, 09:20

Багато хто з нас думає, що неможливо бути завжди кращим з кращих і стрибнути на голову вище. Але організатори M1 Music Awards кожного разу переконують нас у протилежному і доказують це власним прикладом.

Чого лишень не було на церемоніях нагородження: і доповнена реальність, і вогонь на сцені, і нереально круті постановки номерів, і зовсім неочікувані дуети. Пройтись червоною доріжкою M1 Music Awards мріє чи не кожен представник українського бомонду та артисти. Тисячі людей бажають побачити неймовірні виступи на власні очі і мільйони глядачів спостерігають за нагородженням у прямому ефірі.

Чого очікувати від M1 Music Awards цього року? По-перше, це лайн-ап. 30 вересня у київському Палаці Спорту очікуйте виступи підкорювача жіночих сердець Олега Винника, апетитної та сексуальної NK\Насті Каменських, тендітної та веселої Мішель Андраде, невгамовних та несамовитих Mozgi, драйвових та стильних Время и Стекло, шаленого та найкрутішого Monatik, мудрого Сергія Бабкіна, романтичного Melovin, сексуального Dan Balan, неординарного Нікіти Ломакіна, руйнівниці усіх стереотипів Alyona Alyona, проникливих Антитіла та музичний продюсер самої премії чуттєва Тіна Кароль.

По-друге, щорічну церемонію відвідають спеціальні гості - всесвітньо відомі зірки, чиї імена організатори M1 Music Awards тримають у секреті.

По-третє, на вас очікують неймовірні світлові ефекти та шоу світового рівня, запевняє генеральний директор телеканалів М1 та М2 Сергій Перцев. Навіть не очікуйте цього разу, що сцена буде розташована так, як ви звикли. Це буде зовсім нова конструкція. Кожен звук, кожен промінь створений на M1 Music Awards покликаний вражати та захоплювати глядачів.

Квитки на концерт М1 у Києві можна придбати на ресурсі з продажу електронних квитків TicketsBox. Це досить простий сайт у користуванні, зручні, зрозумілі схеми концертних майданчиків допоможуть вам обрати найкращі для себе місця.

Ще більше різноманітних подій шукай тут: https://ticketsbox.com/

.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі