Події

На трасі у Житомирській області бус з чотирма дітьми у салоні злетів з дороги та врізався в дерево

15 October 2019, 11:36

Уночі 15 жовтня на трасі Київ – Ковель – Ягодин у Житомирській області мікроавтобус, у салоні якого, окрім дорослих, було троє малолітніх дітей і підліток, потрапив у ДТП.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«Близько 00:35 год. 15 жовтня на 179 км автодороги Київ – Ковель – Ягодин, у селі Новаки, водій транспортного засобу, 1978 року народження, не врахував безпечної швидкості руху і дорожньої обстановки, внаслідок цього злетів з дороги і зіткнувся з деревом. В результаті водій та пасажир отримали тілесні ушкодження: у водія – перелом правої ноги, у пасажира, 2003 року народження, – закрита черепно-мозкова травма та рвані рани голови. Постраждалі були госпіталізовані до Лугинської центральної районної лікарні. В авто були й інші пасажири: 1981 р. н., 2007 р. н., 2013 р. н, 2016 р. н. Лікарі їх оглянули та встановили, що тілесних ушкоджень вони не зазнали», – повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції в Житомирській області Тетяна Носадчук.

На місце події працював слідчий з ДТП Лугинського сектору реагування патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 14 жовтня 2019 року на трасі Київ – Ковель – Ягодин Тoyota не пропустила Volkswagen, в результаті – потрапила у кювет та перевернулася. За попередньою інформацією, в ДТП травмувалися водії обох автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ – Ковель – Ягодин  
Матеріали по темі