Влада

Бунечко хоче, щоб правоохоронці розслідували можливе розкрадання коштів на реконструкції житомирського стадіону «Полісся»

16 October 2019, 13:04

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко ініціює розслідування можливих зловживань та розкрадання коштів на реконструкції стадіону «Полісся».

Про це він заявив журналістам на брифінгу 16 жовтня 2019 року.

«Звертаюсь до правоохоронних органів з метою відкриття кримінального провадження щодо можливих фактів розкрадання бюджетних коштів та зловживання службовим становищем посадових осіб при реалізації проєкту «Реконструкція футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону по вулиці Фещенка-Чопівського, 18 в місті Житомир» загальною кошторисною вартістю 152 мільйони 147 тисяч гривень», - сказав Віталій Бунечко.

Він також пригадав, що під час відкриття реконструйованого житомирського стадіону «Спартак Арена» обіцяв відкрити стадіон «Полісся», але зіштовхнувся з саботажем. Втім, голова ОДА не полишає надію, що підрядники до морозів встигнуть щось зробити, втім, їм заважає відсутність скоригованого проєкту, який мало зробити ТОВ «Проспект-проект» - фірма дружини Михайла Пухтаєвича.

Детальніше – у сюжеті

Нагадаємо, 22 серпня 2019 року на офіційному відкритті стадіону «Спартак Арена» голова ОДА Віталій Бунечко пообіцяв добудувати стадіон «Полісся», а 5 вересня зібрав нараду, аби обговорити реконструкцію центрального стадіону.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2019 року на засіданні Ради регіонального розвитку тодішній голова ОДА Ігор Гундич назвав стадіон «Полісся» головним спортивним символом змін на Житомирщині. 22 червня Гундич проводив для наших журналістів екскурсію центральним стадіоном та розповів, коли ФК «Полісся» зіграє там перший матч.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон Бунечко розтрата реконструкція  
Матеріали по темі