Події

На вулиці Перемоги у Житомирі автомобіль на смерть збив жінку

18 October 2019, 21:56

У Житомирі автомобіль смертельно травмував жінку-пішохода.

Про це пізно ввечері 18 жовтня Житомир.info повідомила читачка.

«Довелося довго чекати тролейбуса на Старому бульварі, кажуть, навпроти Михайлівської на смерть збили жінку», – розповіла читачка. Вона також зазначила, що, зі слів очевидців, жінка якраз вийшла з тролейбуса, переходила дорогу, й авто на швидкості зачепило її.

Інформацію про смертельний наїзд Житомир.info підтвердили у прессслужбі патрульної поліції Житомирської області. Однак, уточняють патрульні, ДТП сталася на вулиці Перемоги.

«Дійсно, близько 21:00 год. на Перемоги, 33 збили жінку, на смерть», – такі першочергові відомості надала старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Згодом у патрульній поліції повідомили, що загиблій – 21 рік.

Автомобіль, який збив дівчину, з місця події втік.

«Виклик надійшов о 20:26 год., екіпаж прибув о 20:28 год. Заявник, перехожий, повідомив, що автомобіль сірого кольору невстановленої марки, можливо, Renault, збив жінку та поїхав з місця пригоди. Зараз там працює слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські забезпечують охорону місця події», – о 22:10 год. повідомила Тетяна Носадчук.

Однак патрульним вдалося встановити авто, оперативно наздогнати його і затримати водія.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 13 жовтня 2019 на проспекті Незалежності в Житомирі автомобіль збив велосипедиста і втік з місця пригоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вулиця Перемоги пішохід  
Матеріали по темі