Новини компаній

Ефективні збудники: короткий огляд жіночих і чоловічих засобів

21 October 2019, 10:07

Збудники — краплі, таблетки, капсули на рослинній основі з афродизіаками, які викликають прилив сексуального збудження, допомагають налаштуватися на інтимний лад і отримати максимальне задоволення від близькості. В аптеках продається маса препаратів для чоловіків і жінок, але який найбільш ефективний збудник можна купити — розберемося нижче.

Популярні засоби

Дії чоловічих і жіночих збудників дещо різняться. Перші активізують кровотік в органах малого таза та «несуть відповідальність» за ерекцію, витривалість в ліжку. Другі — «пробуджують» лібідо, позитивно впливають на гормональний фон, підвищують чутливість ерогенних зон і дозволяють в повній мірі насолодитися численними оргазмами.

Препарати для чоловіків

«Дракон торнадо» — китайські краплі з коренем женьшеню, шафраном, і витяжкою з оленячих рогів. Засіб забезпечує стійку ерекцію через 20 хвилин після прийому (зберігається до 2 годин), підвищує сексуальну витривалість, зміцнює імунітет.

«Австралійський кенгуру» — м’який збудник з мінімальним списком протипоказань (дозволений навіть гіпертонікам) на основі витяжок з яєчок австралійського кенгуру. Приймають засіб за півгодини до інтимної близькості, ефект зберігається на 2-3 години.

«Сильний за 10 днів» — комплексний препарат, покращує потенцію, сексуальну витривалість і ефективно бореться з проблемою раннього сім’явиверження. Може прийматися курсами (1 місяць) або разово (за 30-40 хвилин до статевого контакту). Не має протипоказань, не викликає звикання.

«Молот Тора» — китайські краплі для чоловіків з екстрактом кореня женьшеню. Приймаються за півгодини до інтимної близькості, забезпечують приплив енергії і стійку ерекцію.

Важливо: збудники можна поєднувати з прийомом БАДів (рослинних капсул, таблеток) для поліпшення потенції — Конфід, Спеман і т.д.

Жіночі збудники

«Шпанская мушка» — лідер продажів серед препаратів-збудників для жінок. Сильнодіючий засіб, яке починає працювати через 15 хвилин після прийому і зберігає стимулюючий ефект до 5 годин.

Переваги «шпанскої мушки»:

  • швидкий результат;
  • можна додавати в напої / страви;
  • без смаку і запаху;
  • для стійкого ефекту досить за 1 раз прийняти всього 5 крапель збудника;
  • можна використовувати щодня, немає необхідності в курсовому застосуванні.

Інші збудники

Жіноча Віаграпрепарат на основі видозміненної формули силденафілу, котрий є в составі звичайної Віагри. Підвіщує лібідо і робить відчуття під час статевого акту більш тонкими.

«Форте Лав» — ще один з найпопулярніших стимулюючих засобів в інтернет — аптеках. Це краплі без смаку і запаху на основі рослинних компонентів. Приймають «Форте Лав» за 20-30 хвилин до сексуального контакту, препарат нормалізує гормональний фон, стимулює потяг до партнера.

«Срібна лисиця» — ефективний і доступний за ціною стимулятор. Діє швидко (через 15 хвилин після прийому з’являється сильне сексуальне бажання), не має протипоказань, безпечний, може прийматися на постійній основі.

«Червоний мураха» — натуральні таблетки для жінок, які страждають фригідністю. Покращує синтез статевих гормонів, завдяки чому повертає можливість отримувати оргазми.

На окрему увагу заслуговують так звані збуджуючі мастила — місцеві засоби, які, звичайно, не володіють збудливими властивостями, зате підвищують чутливість нервових закінчень на стінках піхви — роблять відчуття в ліжку і оргазми яскравіше.

Запобіжні заходи

В основі збудників — натуральні компоненти, багато з яких є алергенами. Не варто перевищувати рекомендовану добову дозу препаратів і при виникненні тривожних симптомів (висипу, роздратування на шкірі, набряклості слизових) необхідно терміново звернутися до лікаря.

З обережністю до препаратів рекомендується поставитися:

  • пацієнтам із захворюваннями серця і судин;
  • алергікам;
  • тим, у кого діагностовано серйозні збої в роботі печінки / нирок;
  • чоловікам і жінкам з ендокринними порушеннями.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі