ДОПОМОГА

Лобода-кидала, Сумська-еколог і Дорожкіна з клоном. ФОТО

14 May 2008, 18:34
\"У парламенті сьогодні чергове сумне свято\", - сказала Наташа Влащенко, починаючи прес-конференцію, присвячену фотовиставці \"Публічні люди без краватки\".

Таким чином вона виправдалася за те, що не прийшли Ганна Герман і Валерій Писаренко.

У день \"сумного свята в парламенті\" міністр молоді та спорту Юра Павленко в гостях у Наталії Заболотної роздивлявся фото публічних людей без краваток

Лобода теж мала, але не прийшла, хоча до депутаства жодним боком. Просто кинула \"публічних людей\".

Тому по праву руку заступниці мера Кільчицької опинилася незаявлена в релізі Оля Сумська.

 Кілька селебрітіз організаторів заходу кинули, але Олександра Кужель не могла такого пропустити

Ще до президіуму тягнули Вересня, та він вчепився у стілець і сказав, що не публічний. Тож віддуватися за чоловічу половину людства довелося поету-матюкальнику Лесю Подерв‘янському.

Оскільки Микола Вересень обов\'язків, що на нього вішали, зміг уникнути, за нього віддувався  Лесь Подерв‘янський

Загалом, якщо захід влаштовує видання \"Публічні люди\", то як мінімум половина українських селебрітіз мала на нього прийти. Бодай ті, чиї фото висіли цього дня на стінах напрочуд світського останнім часом Українського дому.

 Ян Табачник і Тетяна Недєльська - солодка парочка

Але і тих не було. Хоча з‘явилися інші, не менш цікаві, яких взагалі десь рідко можно застати.

Зять прем‘єра Юлі Шон Карр. Привітний, без дружини Жені - це ж не показ маминої кравчині Айни Гассе у Мілані.

 Шон Карр вирішив поспілкуватися з людьми без дружини

З дружиною прийшов режисер Юрій Рогоза. Особливо в очі не кидався і до нього кидалися мало. Останнім часом він не публічний, отже, і не дуже відомий.

Режисер Юрій Рогоза - мало публічний, але трохи пожестикулювати на публіку може

От на поета і колишнього ведучого програми \"Бар Чорний Кіт\" (по суті, прототипу \"Вольностей Вольнової\") Костю Гнатенка кидалися. Бо светр у нього був яскравий, і окулярів він навіть у приміщенні не знімав. Ну, справжня тобі зірка!

Поет і екс-ведучий програми \"Бар Чорний Кіт\" - ну, справжня тобі зірка!

Оля Сумська, поскигливши перед пресою про те, що без протекції актрисам важко і порадівши одночасно \"світлому міроприємству\", позувала поруч зі своїм улюбленим фото з рибою. Зазначаючи, на право і на ліво, що в душі вона - еколог.

Подумалося, а чого тільки у душі?! Якщо б Оля бодай пакетик сміття за день збирала на вулицях Києва, була б екологом не лише душевним, а й тілесним. Активізуйся, Роксолано!

 Оля Сумська зізналася, що вона у душі - еколог, і пішла мацати Олега Пінчука. Поярков допомагав

Активістом з роздавання інтерв‘ю була Ірена Реонольдівна. Попри те, що справ напередодні доленосного 25-го травня багато, чорногрива пані прийшла не з засуканами рукавами, а на височенних підборах і у білому. Як на свято!

Сказала, щоб з неї зробити крокодила, треба дуже постаратися, тож у принципі таке буває рідко і на фотографів вона не сердиться. Добре, хоч друкують. Пересувалася вона, не поспішаючи, слідом за нею топав охоронець.

Бой-жіночка Ірена Кільчицька вірить, що крокодила на фото з неї зробити важко  

Не люблю описувати атмосферу свята, люблю видавати виключно факти. А вони були дивнуваті цього дня, бо столи з наїдками були обліплені зовсім не публічними, а фуршетними людьми (є така нація).

Останні нагадували мурашню, що ось-ось розтягне все по кутках. Звідки вони взялися на такому поважному заході - невідомо.

Нунсівець Валерій Борисов  милувався Женею Тимошенко

Чи, може, захід і не був поважним?! Недаремно називався \"без краватки\". Коли після появи ведучих вдарив по струнах \"Бряц-бенд\" взагалі тісно стало.

Здавалося, будівля впаде чи почнеться землетрус. Всі перекрикували одне одного і повітря насичилося деякою знервованістю.

 Політолог Дмитро Видрін, попри деяку знервованість в атмосфері, щебетав по мобілці

До речі, про ведучих. Це було щось особливе. Актор Горянський, активний тусе останнім часом, і Єгор Бенкендорф, потенційний мер. Про що теж стало відомо нещодавно.

До оголошення перевиборів, до дня першого квітня, коли інфо про висування Єгорки не з‘явилося на сайті каналу \"Інтер\", про його політичні амбіції ніхто не знав.

 Ведучий заходу Єгор Бенкендорф: сьогодні Свєти Лободи немає з нами...

Краще, хай у кіно знімаються, чи в політику граються, але заходи не ведуть. Більш розгублених і непомітних ведучих годі й шукати. Белькотіли щось, нагороди видавали - а хто це почув?!

Прибіг на виставку політик Василь Волга і відразу кинувся до своїх світлин. А ось відлюдькуватий письменник Любко Дереш у сандаліях відразу кинувся до столів з їжею.

Екс-депутат соціаліст Василь Волга ввечері міг задовольнити нарцисичні потреби. Якщо такі були, звичайно

 Док Андрій Куліков і Марійка Бурмака, певно, говорили про свободу слова чи культуру, Любко Дереш ламанувся до столів 

По суті, складалося враження, що у всіх на цьому заході були справи - жерти, світитися, ну, у скульптора Пінчука, як завжди співати \"Ла-ла-ла-лааааа!!!\" і чіплятися до журналісток з проханням про нього написати.

Юрко Покальчук заразився від Олега Пінчука бажанням фотослави? 

Олег, ти б хоч заради ввічливості ріг однієї зі своїх бронзових тварюк запропонував. Може б, вони і погодилися, нарешті, задовольнити твої привселюдні бажання.

Не сходила посмішка з обличчя танцюриста Чапкіса. Гадаю, він посміхається щиро. Дожити до стількох років і стати зіркою - це перемога. І його, як, дійсно, гідної людини і, як не крути, телебачення, яке зробило з нього публічну людину.

 Анатолій Борсюк ніжно обіймав Григорія Чапкіса

Одна з дівчат з камерою прилипла до вусаня з питаннями: \"Невже не хотілося бути лікарем?\" Чапкіс мотав головою, а дівча ледь не по черзі перераховувало всі професії. Блін, захотілося її вдарити і запропонувати читати більше періодики, бо там про Чапкіса все давно написали. Хоча, може, він теж, як Сумська, у душі - еколог. Тож є ще що витягнути.

Депутат Київради від НУ-НС Зорян Шкіряк

Дорожкіна на захід зазирнула з... Дорожкіною. Ну, як ще можна назвати жінку, яка була вдягнена від Дорожкіної, трималася, як Дорожкіна, мала волосся і укладку, майже як у дизайнерки.

Коротше кажучи, Діана зробила клона - напевне, на гроші, виручені за нещодавно розпродані речі після показу за кордоном!

Діана Дорожкіна  з клоном 

Дивлячись на цю мішанину, думалося: оце без краваток, оце справжні, оце матеріал для ТаблоIDу.

І хоч Наташа Влащенко і сказала, що \"Публічні люди\" - це не таблоїд, захід був суто таблоїдний, де дурість кожного і неформальність були видні. Та нам з того суцільна радість.

 Телеведучій Таня Гончаровій та її екс-колезі Марисі Горобець було весело

Да пребудет с вами сила!

Йода, Джедай Світської Хроніки

Фото Дмитра Амідова

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі