Події

​На Крошні в Житомирі затримали нетверезого чоловіка, який зарізав батька

21 October 2019, 10:44

19 жовтня у Житомирі 38-річний син-алкоголік після сварки зарізав батька.

Про це 21 жовтня повідомив сайт ГУНП у Житомирській області.

«19 жовтня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про насильницьку смерть жителя обласного центру. За обґрунтованою підозрою у причетності до тяжкого злочину поліцейські затримали сина загиблого. Розпочато досудове розслідування», - інформує поліція.

За повідомленням, про виявлення за місцем проживання 68-річного житомирянина з ознаками насильницької смерті до поліції повідомив його зять. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У ході огляду тіла чоловіка поліцейські зафіксували кілька колото-різаних ран.

«Уже під час першочергових заходів ми з’ясували, що між загиблим чоловіком і його сином, який проживає разом із батьками, часто виникали побутові конфлікти на ґрунті зловживання останнього алкоголем. Цього дня, як підтвердили сусіди, між чоловіками також відбувалась сварка. На момент прибуття на місце події слідчо-оперативної групи, сина загиблого у будинку не було», - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Сергій Крошко.

Обґрунтовано підозрюваного у тяжкому злочині 38-річного чоловіка поліцейські затримали на зупинці громадського транспорту неподалік від місця проживання. Він знаходився у нетверезому стані. Свою вину він визнав, однак чітко пояснити скоєне не може.

У відділі комунікації ГУПН Житомир.info уточнили, що убивство сталося на Крошні.

«Усі обставини та причини, що призвели до трагедії, з’ясовуються у рамках кримінального провадження. Тривають необхідні слідчі дії. Нині чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч.1 ст.115 ККУ) свого батька. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», - інформує відділ комунікації.

За чинним законодавством, за умисне позбавлення життя людини винуватцеві може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 17 жовтня 2019 року в селі Мовчанівка Ружинського району 33-річний чоловік спросоння вбив односельця.

Як повідомляв Житомир.info, чоловіку з Черняхова, який до смерті побив дружину, присудили 3 роки за ґратами, але прокуратура подала апеляційну скаргу і наполягла на суворішому покаранні – 7 років тюрми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: убивство вбивця ГУНП  
Матеріали по темі