Події

На залізничній станції в Житомирській області загинув юнак, який стояв спиною до потяга в навушниках

21 October 2019, 12:15

20 жовтня у Попільнянському районі Житомирської області через необережність на залізниці загинув хлопець.

Про це 21 жовтня поінформував сайт ГУНП у Житомирській області.

Очевидці кажуть, що 19-річний юнак стояв у навушниках спиною до потяга, що наближався.

«20 жовтня близько 16.15 до поліції надійшло повідомлення, що на посадочній платформі «Чернявка» Попільнянського району пасажирський потяг смертельно травмував людину. Попередньо встановлено, що 19-річний житель с. Романівки перебував на краю платформи в очікувані прибуття залізничного транспорту. За словами очевидців, він стояв у навушниках, спиною до потяга, що наближався. У результаті при боковому зіткненні з локомотивом, хвилею повітря хлопця відкинуло у бік на кілька метрів. Від отриманих травм він загинув на місці.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України, триває з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, це вже четвертий у жовтні випадок смертельного травмування на коліях у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 7 жовтня 2019 в Попільнянському районі Житомирської області потяг травмував 55-річного чоловіка, який лежав на коліях, а 13 жовтня 2019 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області 42-річний чоловік потрапив під потяг Шепетівка – Коростень. 18 жовтня 2019 року на залізниці в Коростені 39-річного чоловіка затягнуло під вантажний поїзд. Випадок із юнаком – четвертий у цьому місяці.

Поліцейські вкотре закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці.

Пам’ятайте, що залізничний транспорт неможливо різко зупинити, відтак перебування за коліях та поблизу них несе потенційну загрозу життю та здоров’ю людей. Перед тим, як увійти в небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближені до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд травмування Попільнянський район  
Матеріали по темі