Події

​У Житомирській області п’ятеро дітей стали свідками вбивства: співмешканець матері зарізав знайомого

21 October 2019, 16:16

Чуднівські оперативники у Києві затримали підозрюваного у вбивстві бердичівлянина. Молодик переховувався в закинутому приміщенні на околиці столиці і готувався повернутися до рідного Криму.

Про це 21 жовтня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«17 жовтня у м. Києві працівники кримінальної поліції Чуднівського відділення затримали 23-річного молодика, обґрунтовано підозрюваного у вбивстві 41-річного чоловіка. Подія сталася 1 жовтня у с. Жеребки. Нині затриманий утримується під вартою», - повідомили в поліції.

Про подію, що сталася близько півночі, до поліції повідомила 14-річна дівчина. Вона та ще четверо дітей: її сестри та брати, перебували у будинку у момент вбивства.

На місці події поліцейські з’ясували, що в оселі проживає 40-річна жінка та її п’ятеро дітей - 15-ти, 14-ти, 11-ти, 4-ох та 1-го року. Того вечора на кухні відбувалось застілля за участі трьох людей: господарки, її співмешканця та знайомого. На певному етапі між чоловіками на ґрунті ревнощів виник конфлікт, у ході якого один з них схопився за ножа.


Відео ГУНП в області

У результаті жінка отримала різані рани обличчя, а 41-річний знайомий, житель м. Бердичева, смертельне ножове поранення в область серця. Агресивний співмешканець з місця події відразу втік.

Поліцейські, що прибули для перевірки отриманого повідомлення, встановили особу підозрюваного. Він виявився 23-річним жителем Криму, який переїхав близько 5 років тому до столиці.

«Я познайомилась з ним під час роботи у Києві. Між нами виникли стосунки і він разом зі мною переїхав до села. У нас народився спочатку син, а згодом і донька. Проте конфлікти між нами виникали постійно через його ревнощі. Крім того, він не хотів і не збирався працювати, тож він лише коли-не-коли навідувався до мене. Більшість часу ми жили без нього», - розповіла потерпіла.

Працівники кримінальної поліції Чуднівського відділення поліції встановили коло спілкування та зв’язків чоловіка у столиці. Відтак 17 жовтня його вдалося затримати в одній із нежитлових будівель на околиці Києва, де він переховувався від правоохоронців.

«Чоловік кардинально змінив свою зовнішність і уже мав на руках квитки на ранок наступного дня для повернення назад на південь. Тож зустріч з нашими розшуківцями для нього була настільки ж небажаною, як і неочікуваною», - - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Олексій Гнатюк.

Нині йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловікові за скоєне загрожує до 15 років позбавлення волі.

На час пошуків підозрюваного дітей було вилучено та поміщено до медичного закладу. Нині соціальні служби працюють з матір’ю щодо можливості нею самостійно утримувати та виховувати п’ятеро дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство ніж  
Матеріали по темі