Події

​У Житомирській області розшукали хлопця, який не витримав образ мачухи і втік з дому

21 October 2019, 17:17

20 жовтня у Новограді-Волинському районі Житомирської області розшукували 11-річного хлопця, який в чому є вийшов з хати і зник.

Виявилося, він посварився з мачухою і подався до сусіднього села, — повідомив 21 жовтня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Увечері 20 жовтня до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя району про зникнення його 11-річного сина. За словами батьків підлітка, він вийшов з дому на кілька хвилин (навіть не вдягнувся, як слід), але не повернувся і через дві години. Після самостійних безрезультатних пошуків вони звернулися до поліції», — інформують правоохоронці.

Поліцейські, розшукуючи хлопця, перевірили закинуті будівлі, оповістили про його пошуки рідних та друзів, відвідали за місцем проживання родичів. До пошуків залучили кінолога з собакою. Зрештою, після опівночі хлопчик прийшов до своїх діда й баби у сусідньому селі.

«Під час спілкування з поліцейськими підліток зізнався, що увесь цей час переховувався у сусідньому селі та намагався залишитися непоміченим, однак сильно замерз, тому й вирішив зайти до будинку родичів. Причиною уходу з дому хлопець вказав образи з боку мачухи. На цю обставину поліцейські звернули особливу увагу», — розповіла начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

Після роботи з усією родиною правоохоронці склали адміністративні матеріали за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства…) КУпАП відносно жінки, — зазначають у поліції. Відомості про подію направлять до соціальних служб для організації подальшого нагляду за сім’єю.

За словами Наталії Гончарук, загалом за минулий тиждень надійшло 13 повідомлень про зникнення дітей, 4-м втікачам не виповнилося й 11 років. Усі діти знайдені.

Поліцейські вкотре закликають громадян контролювати своїх дітей і цікавитись їх місцем знаходження. Будьте уважними до їх проблем, знаходьте час для спілкування, виявляйте любов та турботу.

Нагадаємо, 15-17 жовтня 2019 поліція Житомирської області розшукала дітей-втікачів, один з яких ночував у недобудові, інший спав на чужому горищі.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж тижня, з 7 по 14 жовтня 2019 року, до поліції Житомирської області надійшли повідомлення про зникнення десятьох неповнолітніх. Зокрема, у Житомирі поліція шукала 4-річного хлопчика, який втік від батька, поки той скуповувався на Житньому ринку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: втікач розшук дитина поліція  
Матеріали по темі