Події

У Житомирі госпіталізували рибалку, який знепритомнів та впав у провалля біля дамби

24 October 2019, 11:34

Випадкові перехожі, рятувальники і медики надали допомогу чоловікові, який у темну пору доби впав у провалля біля житомирської дамби.

Про це 24 жовтня повідомила пресслужба Управління ДСНС України у Житомирській області.

«23 жовтня, о 18:41 год., до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Житомирі людина впала з висоти у провалля і їй необхідна допомога. Про це рятувальників сповістили очевидці, які прогулювались біля дамби та побачили людину, яка лежала на кам’яній доріжці через річку», – інформують у ДСНС.

Бійці ДСНС, які прибули до місця виклику, спустилися у провалля та підібралися до постраждалого. Ним виявився 41-річний чоловік, який того дня вирішив порибалити. Рятувальники оглянули його – жодних видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. За словами постраждалого, йому стало зле, він знепритомнів та впав. У Держслужбі з надзвичайних ситуацій зауважують: надворі вже було темно, і якби біля дамби у той час не проходили люди, йому ніхто й не допоміг би.

Рятувальники вивели чоловіка з провалля та передали до рук медиків. Каретою «швидкої» його було госпіталізовано до місцевої лікарні.

У пресслужбі Управління ДСНС України у Житомирській області Житомир.info уточнили, що подія сталася на провулку Кривому.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2017 року в місті Баранівка Житомирської області пенсіонер впав у підземний резервуар з висоти 6 м.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС порятунок дамба  
Матеріали по темі