Події

ДТП у Бердичеві: через несподіваний розворот ВАЗа Citroen, що їхав навпроти, відкинуло на узбіччя

26 October 2019, 09:21

У місті Бердичів Житомирської області 25 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої один з автомобілів опинився на узбіччі.

Відео з місця автопригоди опублікували користувачі Facebook. На відео видно, що обидві автівки зазнали механічних пошкоджень, одну з них, «Жигулі», потрощило сильно.

У відділі комунікації поліції Житомирської області поінформували, що ДТП сталася близько півдня 25 жовтня за участю автомобілів Citroen та ВАЗ.

Бердичівський сайт Ріо Бердичів повідомив подробиці ДТП.

«Водій старенького ВАЗа, що їхав від переїзду в сторону м’ясокомбінату, раптом вирішив розвернутись прямо посеред дороги. Його не спинила подвійна лінія розмітки та інтенсивний рух на цій ділянці дороги. Водій легкового Citroen, що їхав навпроти, аж ніяк не очікував такого маневру, і хоча спробував ухилитись від зіткнення, але це йому не вдалось. Сильний удар – і його автівку аж викинуло на праве узбіччя», – йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що водій ВАЗівки був нетверезий.

«Все стало зрозумілим, коли до водіїв, які спинилися, щоб надати допомогу, виліз кермувальник «Жигулів». Він ледве тримався на ногах, бо був сильно п’яний», – пишуть журналісти.

Як повідомили 26 жовтня у відділі комунікації поліції Житомирської області, п’яного водія ВАЗа госпіталізували.

«Попередньо, 43-річний водій автомобіля ВАЗ, рухаючись однією з вулиць міста та здійснюючи поворот ліворуч, не надав переваги у русі автівці Citroën Berlingo під керуванням 57-річного бердичівлянина, який їхав у зустрічному напрямку, у результаті чого допустив зіткнення транспортних засобів. Унаслідок ДТП керманича ВАЗ-івки з тілесними ушкодженнями та зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння було ушпиталено до Бердичівської лікарні, водію ж «Citroën» надано медичну допомогу на місці події без подальшої госпіталізації», – інформують у Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, 23 жовтня 2019 року на бердичівській об’їзній зіткнулися Lanos і Nissan.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Бердичів  
Матеріали по темі