Місто

У Житомирі опалювальний сезон планують почати 10 жовтня, а тепло в лікарні дадуть ще раніше

1 October 2019, 12:17

У Житомирі опалювальний сезон 2019-2020 року планують почати 10 жовтня.

Таке рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому 1 жовтня.

Питання додатково включили до порядку денного за пропозицією заступника мера Сергія Кондратюка.

«Враховуючи погіршення погодних умов пропонується з 10 жовтня розпочати опалювальний сезон. Ця дата умовна, але якщо до 10 жовтня середньодобова температура повітря буде нижче 8 градусів – розпочнемо раніше, поки що температура вища. Ми проаналізували, що погода в понеділок-середу буде нижчою, тому пропонуємо розпочати опалення саме 10 жовтня», - сказав Сергій Кондратюк.

Заступниця мера Марія Місюрова додала, що в лікарнях опалення запускатимуть 3-5 жовтня.

Начальник управління комунального господарства Олександр Марцун повідомив, що вже з 5 жовтня буде поступово заповнюватись система, тож варто попередити мешканців про заборону проводити в цей час будь-які ремонти тепломережі, бо вона буде під тиском.

Нагадаємо, 10 жовтня минулого року на позачерговому засіданні міськвиконкому визначили дату початку опалювального сезону 2018-2019 років у Житомирі – 17 жовтня 2018 року. Увечері 22 жовтня теплокомнуенерго почало запускати котельні, які обігрівають садочки, школи і лікарні. Зранку 23 жовтня директор «Житомиртеплокомуненерго» запевнив, що до вечора обласний центр буде з теплом. Проте, за два тижні від початку опалювального сезони житомиряни скаржились на холод в квартирах.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговому засіданні міськвиконкому 12 квітня цього року одноголосно було підтримане рішення про завершення опалювального сезону в Житомирі з 15 квітня, але потім продовжили до 22 квітня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком опалювальний сезон Кондратюк  
Матеріали по темі