Влада

На посаду директора департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА претендують троє людей

29 October 2019, 17:46

29 жовтня відбувся конкурс на посаду директора департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації. Документи на участь у конкурсі подало п’ятеро осіб, однак не всі вони прийшли на тестування.

Про це 29 жовтня у коментарі Житомир.info повідомила керівниця служби управління персоналом Житомирської облдержадміністрації Ганна Семенчук.

«Документи на участь у конкурсі подали п’ять людей, але на тестування з’явилося троє, двоє не прийшли», – повідомила Ганна Семенчук.

Нагадаємо, розпорядженням голови ОДА від 26 вересня 2019 року до департаменту регіонального розвитку приєднали управління дорожнього будівництва та інфраструктури і відділу енергетичного менеджменту.

А розпорядженням голови ОДА від 10 жовтня 2019 року був оголошений конкурс на посаду директора департаменту регіонального розвитку, документи від кандидатів приймалися до 25 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2019 у керівництві департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації відбулися чергові зміни: на сайті ОДА змінилася інформація про керівника департаменту – т.в.о. директора стала Хоменко Інна Вікторівна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс вакансія оголошення  
Матеріали по темі