Події

​Житомирянин після масажу в невропатолога опинився в лікарні з травмами хребта

31 October 2019, 12:15

Житомирянин Вадим Цвіон потрапив до лікарні з ураження хребта та компресійним переломом після сеансу масажу в невропатолога. Медик свою вину заперечує і каже, що жодного масажу не робив. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «лікарська недбалість».

Про це 30 жовтня повідомили на сайті програми ТСН.

«44-річний Вадим через сильний біль у спині пересувається лише хатою за допомогою милиці. Та головне руки – їх чоловік майже не відчуває. Чоловік каже, що це наслідки масажу. Він працював водієм фури, за кермом почала боліти спина. Друзі порекомендували сеанси масажу в обласному діагностичному диспансері. Із невропатологом, розповідає Вадим, про лікування домовився телефоном. Перший сеанс Вадим переніс нормально, зле стало на під час другого», – йдеться у сюжеті.

«Він каже – взяти руки на потилицю в замок і через мої руки пропускає свої руки, і впирається колінами в хребет і починає мене тягнути. І там три чи чотири клацання, не боляче, а потім як дало в потилицю», – ділиться постраждалий.

За інформацією журналістів ТСН, чоловік стверджує, що руки перестали слухатися. Із кабінету невропатолога Вадима забрала швидка. В обласній лікарні в нього виявили множинні ураження хребта та компресійний перелом. У раптовому нездужанні він винуватить невропатолога, що робив масажі. Уже написав заяву в поліцію.

У Головному управлінні Національної поліції у Житомирській області Житомир.info розповіли: «За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею: «лікарська недбалість». Тривають перевірки».

Медик стверджує: ні масажу, ані будь-яких інших маніпуляцій чоловіку не робив. Нібито лише обстежував.

"Він сидів зігнутий, взяв руки за голову і попросив прогнутися, і в нього після цього оніміли руки. Я не знаю, що там в нього клацнуло, я нічого не чув", - зазначив лікар журналістам ТСН.

У самому медичному закладі небагатослівні. Кажуть лише: лікар - професіонал, до нього завжди черги. Практикує нетрадиційні методи лікування.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області судитимуть медиків, які у 2015 році не врятували потерпілого в ДТП підлітка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня масаж хребет травма Житомир  
Матеріали по темі